reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

powoooli zaczynamy sie zastanawiac nad impreza urodzinowa leny, w koncu tylko 2,5miesiaca zostalo ;) na razie wiemy tylko gdzie bedziemy zamawiac tort i zaproszenia, wzory sa wstepnie ustalone. znalezlismy tez w ch sklep z gadzetami imprezowymi (baloniki, serwetki, talerzyki i wszystkie inne potrzebne bajery) wiec pewnie tam sie czesciowo zaopatrzymy. jak macie jakies inspiracje to piszcie!:)

reklama
u nas w sklepach jest marny wybór wiec bede szukac w necie, wiec jak cos fajnego znajdzecie to dajcie znac:))

ja tort zamawiam tak, gdzie na chrzciny zamawiałam-> sprawdzona cukiernia :tak:
zaproszenia to najmniejszy problem ;)
myśle też czy w domu robić, czy w knajpie..
no i nie wiem ile osób..
zapraszacie tylko najbliższą rodzinę? czy znajomych też?

u nas będzie i rodzinka i znajomi:)
Tyle że podzielimy to chyba na 2 dni, z racji że 30 wypada w sobotę to impreza z dziadkami, ciociami i wujkami będzie w sobotę a w niedziele zaproszę koleżanki z bąblami:)

Tort będziemy zamawiać, zaproszenia zamówię:), jedne już obejrzałam ale mile widziane dalsze propozycje:)
będą balony i czapeczki;PPP no i oczywiście w domku a jak będzie już śliczna;) majowa pogoda to w ogrodzie:)))

justme5 a znasz ta slynna slubna 'telenowele' z forum na gazeta.pl?;)

u nas jak juz pisalam beda dwie imprezy, jedna dla rodziny a druga dla znajomych. dla rodziny pewnie bedzie skromne posiedzonko przy kawie u tesciowej w domu albo na ogrodku jak pogoda dopisze, tort zamowimy z tej samej cukierni co na slub a zaproszenia sobie darujemy. u nas w domu bedzie bibka dla znajomych z maluchami i tu juz poczynimy wieksze przygotowania. mozliwe ze zrobimy impreze z motywem przewodnim. zaproszenia wstepnie takie

5324147924_1c7743438e_z.jpg

albo takie

5397643103_7fbbd6d291_z.jpg

chyba ze motyw przewodni zasugeruje cos innego ;) a torcik stad the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >.

Tak jak reszta, my bdzimy mic dwie imprezy .. z bąblami chciała bym przed domem- jeśli tylko pogoda na to pozwoli; będą czapczki, balony, piszczałki/trąbki ... myślałam tez o baseniku z kulkami ale K. stwierdził ze tandetni pomysł ;/;/ też tak myślicie ?

co do tortu to jakiś prosty i całkiem inny jak Julita wklejałą, nie lubie takich przecudowanych i do tegpo kwiatuszki ;/

nataliak - zaproszenia super! U nas jeśli fundusze bda przyzwoite to i zaproszenia kupie a jak nie to zrobię ...

reklama
justme5 a znasz ta slynna slubna 'telenowele' z forum na gazeta.pl?;)

Nieeee...! Dawaj, dawaj!:)

U nas tez 2 imprezy, jeśli będę robic zaproszenia to oczywiście dla własnego fun'u przede wszystkim:) Na imprezę dla rodzinki pewnie zamówię jakiś radycyjny tort, a na drugą, dzieciową- wyczesany:tak:

Nataliak, a te torty, które wkleiłaś są u tej pary do zamówienia, czy robią tylko dla znajomych??

Elwi, ja uważam, że basen z kulkami jest fajny dla takich maluszków jak nasze, przecież trudno wymyślić inne atrakcje dla jednoroczniaków... ja też nad tym myślałam, szczególnie jeśli wypali mój plan co do miejscówki.

Ostatnia edycja:
Do góry