reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

Afi zaproszenia sliczne
samochod rzecz gustu;-)najwazniejsze zeby wam sie podobalo:tak:

my w zeszlym roku bylismy na weselu gdzie mlodzi przyjechali karoca,taka bajkowa:-)
pan mlody byl we fraku i cylindrze,podobalo mnie sie:tak:

rzecz gustu,,,, ja bylam na weselu gdzie panna mloda w sukni rodem z bajki Disneya - jakby to moja siostra powiedziała: taka (c)iulowa. Do tego diadem we włosach. Pan mody we fraku i cylindrze.... Jak dla mnie takie szopki sie nie podobaja. Ale podkreslam: rzecz gustu.

Biedroneczki sa ekstra!!!!!!!!!!!

reklama
Tysia panna mloda miala suknie czerwona,tradycyjna hinduska i jak dla mnie wygladala bosko,a frak czy cylinder to tutaj nic nadzwyczajnego,raczej normalny biurowy garnitur to rzadkosc.
oczywiscie wszystko rzecz gustu z tym sie zgadzam w 100%

tak, siedzą z nami. byłam raz na weselu, na którym narzeczona świadka siedziała na końcu stołu... trochę słabo się bawiła... :/

nawet mi nie mów, byłam raz na weselu gdzie ja byłam świadkową a mój K siedział gdzieś na sali...wrrrrrrrr
I co ciekawe, dowiedziałam się o tym tuż przed wejściem na sale!!!! I tak prawdę móiąc to tylko dzięku niemu nie wyszłam...ale wesele miałam już zje....ne do końca!!! ...........

Moja świadkowa pokłócila się z chłopakiem kilka dni przed weselem:baffled: Świadek siedział koło M ze swoją narzeczoną a ona kolo mnie sama:-( Na szczęście świadek i jego narzeczona staneli na wysokości zadania i bawili się nawet fajnie z nią:-)

Od początku wiedziała moja koleżanka że przyjdę z K wówczas jako narzeczony, świadkiem był brat panny młodej...który miała na 100%przyjść z koleżanką!!!!
potem okazało się że panna młoda nawet nie wspomniała mu o tym żeby przyszedł z osobą towarzyszącą a jednocześnie do mnie mówiła że na bank przyjdzie z kimś!!!!
Jak się okazało przy stole obok młodych siedzieli SAMI świadkowie i rodzice młodych!!! czyli mój K siedział gdzieś między zupełnie obcymi mu ludźmi!!!
A w trakcie wesela tańczyłam raz z bratem młodej raz z moim, a jak panna młoda zobaczyła że tańcze z moim K to podeszła i powiedziała że może bym tańczyła ze "starszym" bo tak wypada!!!
na samą myśl o tym weselu krew mnie zalewa!!!!

Od początku wiedziała moja koleżanka że przyjdę z K wówczas jako narzeczony, świadkiem był brat panny młodej...który miała na 100%przyjść z koleżanką!!!!
potem okazało się że panna młoda nawet nie wspomniała mu o tym żeby przyszedł z osobą towarzyszącą a jednocześnie do mnie mówiła że na bank przyjdzie z kimś!!!!
Jak się okazało przy stole obok młodych siedzieli SAMI świadkowie i rodzice młodych!!! czyli mój K siedział gdzieś między zupełnie obcymi mu ludźmi!!!
A w trakcie wesela tańczyłam raz z bratem młodej raz z moim, a jak panna młoda zobaczyła że tańcze z moim K to podeszła i powiedziała że może bym tańczyła ze "starszym" bo tak wypada!!!
:baffled:No to się pieknie zachowała :crazy:

reklama
rzecz gustu,,,, ja bylam na weselu gdzie panna mloda w sukni rodem z bajki Disneya - jakby to moja siostra powiedziała: taka (c)iulowa.

Fajne określenie:-D

Się nie dziwię! też bym się wk.......

A jeśli któraś planuje ślub i nie ma jeszcze kiecki, patrzcie, co znalazłam, good price my friends:-D
Suknia ślubna Majki (1452104478) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry