reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

Tysia rowerek biegowy jest po to, żeby dziecko odpychając się nóżkami za pięćsetnym razem pojechało z nogami do góry nie mając problemów z róznowagą i wtedy przesiada się na normalny

a na 3 kołowym to co? pojeździ a jak będziesz chciała nauczyć na normalnym to wsadzisz kij za siedzeniem i jak za króla świeczka czy jak go tam zwali, będziesz biegać za dzieckiem

uwierzcie w swoje dzieci, prędzej czy później ogarną taki rowerek, jak nie w kwietniu, maju to we wrześniu
dziwią mnie te teksty - napewno nie ogarnie, na szczęście dzieci są sprytniejsze niż ustawa przewiduje

tysia u nas już jest ten zwykły a boje się że tego biegowego mała nie ogarnie więc u nas narazie temat zamknięty.

muszę poszukać czegoś innego- na mikołaja miała dostać kuchnię więc nie wiem czy na urodziny jej nie sprezentujemy:)

Julita nie obarczaj dziecka swoimi lękami, ja nie zauważyłam, żeby Mai czegoś brakowało, a już napewno nie sprytu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
uwierzcie w swoje dzieci, prędzej czy później ogarną taki rowerek, jak nie w kwietniu, maju to we wrześniu
dziwią mnie te teksty - napewno nie ogarnie, na szczęście dzieci są sprytniejsze niż ustawa przewiduje
no więc właśnie myśle ze koło lipca jak rzecz jasna fundusze pozwolą;P sprawdzimy co mała na to:tak:

a jak robicie z tortem? same pieczecie czy zamawiacie?

Ostatnia edycja:
A nie za niskie to? Bo to chyba tylko na siedzaco mozna sie wtedy bawic?

Tomek ma rozne narzedzia, ale zainteresowanie jest srednie...

Kubuś bawi się albo na siedząco albo stawia to na stoliku i wtedy się bawi. W tym warsztacie tylko młotek sie wyjmuje i młotkiem Kubuś się nie zainteresował, reszta gadżetów jest na stałe, można naciskać, przekręcać i przesuwać, a warsztat śpiewa króciutkie piosenki albo alfabet, albo wydaje śmieszne dźwięki podobne do dźwięku narzędzi. I co dla mnie najwazniejsze - dźwięki są przyjemne i nie głośne.

Ja tort piekę sama, dotąd dziecko miało torty pieczone przez babcie i ciocię, w tym roku kolej na mamusię;)

hehe ja też beztalencie :-):-D
najchętniej chciała bym kupić gotowy a figurkę zrobić samej, bo zeszłoroczna żaba mnie nie satysfakcjonowała:dry:

u nas jest szał na narzędzia ale te prawdziwe, bierze skrzynkę mojego brata i się bawią w odkręcanie. Potrafi operować imbusami, grzechotką jak i zwykłym śrubokrętem:tak: ostatnio pomagał mi przy skręcaniu stolika i krzesełek, niestety czasami się jeszcze myli i zamiast zakręcać odkręca:-D

hehe ja też beztalencie :-):-D
najchętniej chciała bym kupić gotowy a figurkę zrobić samej, bo zeszłoroczna żaba mnie nie satysfakcjonowała:dry:

u nas jest szał na narzędzia ale te prawdziwe, bierze skrzynkę mojego brata i się bawią w odkręcanie. Potrafi operować imbusami, grzechotką jak i zwykłym śrubokrętem:tak: ostatnio pomagał mi przy skręcaniu stolika i krzesełek, niestety czasami się jeszcze myli i zamiast zakręcać odkręca:-D
U nas to samo, zawsze pomaga ojcu w naprawach, ale wiertarki sie potwornie boi. A jak wyczerpia sie baterie w jakiejs zabawce, to idzie do szuflady z narzedziami, wyciaga srubokrety i probuje dopasowac wielkosc i odkrecic:-D. Taki warsztacik by go na bank nie zainteresowal na dluzej, bo jest za malo skomplikowany. Sporo zabawek juz wywiezlismy, bo od dawna nie wykazywal nimi zadnego zainteresowania.

agulam ja ogladalam w zeszlym roku na allegro takie z dwoma akumulatorami. Moze one sa silniejsze?
SUPER!!! Arti Police / Cruiser pojazd elektryczny

my mamy taki niebieski,nie polecam

|Dziewczyny, powiedzcie w czym te klocki Duplo są lepsze od takich zwykłych? Niestey nie mialam okazji na zywo sie pobawic, a na pierwszy rzut oka zadna rewelacja jak dla mnie - duzo klocków typu zwierzatka, ludziki itp....a jak patrze na agusie to musi miec duzo takich prostych klosków i buduje z nich domki, wieze, kolejki itp.

Zaraz mnie pewnie zlinczujecie za to pytanie ;/
moje dzieciaki maja zarowno zwykle klocki(poWiktorku) jak i duplo(Oli)
nie mam szczegolnych zastrzezen do zadnych,jednak widze ze Ole bardziej interesuja duplo gdyz sa w zestwie zwierzatka itp.i sa bardziej kolorowe.I chyba latwiej jej zbudowac z duplo.
ale tansze sa te zwykle zestawy klockow

i nie rozumiem dlaczego ktos mialby Cie zlinczowac :rofl2:
my mamy taki
LEGO5656 DUPLO SKLEP ZE ZWIERZĘTAMI! KURIER okazja

ijeszcze ta zielona skrzynke

aijeszcze taki bardzo mi sie podoba
LEGO DUPLO 5639 Dom rodzinny KURIER ZIELONA GORA

reklama
tez fajny,na urodziny na pewno bedzie duplo:-)
ola tez bardzo czesto sie bawi,i nawet Wiktor i jego kolezdy jak przyjda to wola lego duplo niz inna drobnice

Do góry