reklama
Oleśka może to?
HASBRO CHUCK GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA DUŻA POLSKA WERSJ (2165151777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hmm, ciekawe czy jest sensowne
AUTKO NA WODĘ - NOWOŚĆ !! JAKOŚĆ !! WYPRZEDAZ (2095349515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli chodzi o Chucka, to mamy go w domu od 2 tyg- pożyczyłam od starszego synka koleżanki i Franio bawił się nim oczywiście pierwszego dnia, a teraz już jest olewka. Jedno, to to, że Franek kocha zwierzątka, a auta srednio go interesują, ale zauważyłam też, że wkurza go to, że jak coś położy na ciężarówkę, to Chuck się trzęsie dopóki tego nie zrzuci- a Franio chciałby pewnie wozić. Taka moja dygresja.
Aga, czyli to Wasze auto fajne?
Jeśli chodzi o DUPLO, to są teraz cudne nowe serie:
Lego Duplo - 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT (2157731351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i dinozaury, które widziałam w książeczce, ale nie mogę znaleźć na stronie.
tysia123
Fanka BB :)
U nas na urodziny tez pewnie grill bedzie. Raczej ejdna imprezka dla rodziny, chrzestnych, bo kinder party niebardzo z kim jest robic....
Co do prezentu to pewnie zdecydujemy w ostatniej chwili, jak juz bedziemy wiedzieli co kupuja inni
Co do prezentu to pewnie zdecydujemy w ostatniej chwili, jak juz bedziemy wiedzieli co kupuja inni
....ja w sumie nie mam pomysłu na prezent dla Frania... Rowerek biegowy ma podobno u teściów, nad morzem. Akurat będziemy na majówce, więc okaże się, czy mu się spodoba. W każdym razie nie ma sensu kupować innego, skoro u nich jest po kuzynce. Oczywiście mogę kupić mu kolejne DUPLO... ale nie wymyśliłam jeszcze niczego, co wydawałoby mi się świetnym pomysłem idealnym dla mojego dziecka. Dlatego liczę na Was;-)
Afi, zamawiałam tort tutaj, ten z cookie monster to własnie Frania
Dla Dzieci - www.galeriaslodkosci.pl
Dla Dzieci - www.galeriaslodkosci.pl
Agnieszka77
Fanka BB :)
Nadia na roczek miała dwie imprezy.Jak będzie w tym roku -podobnie.Urodziny wypadają w poniedziałek.Weekend odpada,bo będę w szkole. Myślę,że 2 lub 3 czerwiec i wtedy zapewne odbędzie się impreza dzieciowa, dla rodzinki będzie w warszawie,z racji euro wszyscy się zjeżdzamy do mojego brata (bardzo mu współczuję) ale sam się zgodził
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jesli bede kupowac tort to taki bym chciała
http://www.galeriaslodkosci.pl/upload/images/section_243_big.jpg
http://www.galeriaslodkosci.pl/upload/images/section_243_big.jpg
reklama
estragon
mamusia synusia:P
przypuszczam, ze Karola tez by nie zainteresował... Po prostu przyszedł mi ten samochód do głowy, bo pamietam jak przed świętami któraś dziewczyna go tutaj zachwalala. Generalnie u nas najbardziej sprawdzają się takie zabawki, w których można pomajstrować, pogrzebać, coś poupychać, itd albo klocki, puzzleJeśli chodzi o Chucka, to mamy go w domu od 2 tyg- pożyczyłam od starszego synka koleżanki i Franio bawił się nim oczywiście pierwszego dnia, a teraz już jest olewka. Jedno, to to, że Franek kocha zwierzątka, a auta srednio go interesują, ale zauważyłam też, że wkurza go to, że jak coś położy na ciężarówkę, to Chuck się trzęsie dopóki tego nie zrzuci- a Franio chciałby pewnie wozić. Taka moja dygresja..