reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama

Jeśli chodzi o Chucka, to mamy go w domu od 2 tyg- pożyczyłam od starszego synka koleżanki i Franio bawił się nim oczywiście pierwszego dnia, a teraz już jest olewka. Jedno, to to, że Franek kocha zwierzątka, a auta srednio go interesują, ale zauważyłam też, że wkurza go to, że jak coś położy na ciężarówkę, to Chuck się trzęsie dopóki tego nie zrzuci- a Franio chciałby pewnie wozić. Taka moja dygresja.

Aga, czyli to Wasze auto fajne?

Jeśli chodzi o DUPLO, to są teraz cudne nowe serie:

Lego Duplo - 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT (2157731351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dinozaury, które widziałam w książeczce, ale nie mogę znaleźć na stronie.

U nas na urodziny tez pewnie grill bedzie. Raczej ejdna imprezka dla rodziny, chrzestnych, bo kinder party niebardzo z kim jest robic....

Co do prezentu to pewnie zdecydujemy w ostatniej chwili, jak juz bedziemy wiedzieli co kupuja inni ;)

....ja w sumie nie mam pomysłu na prezent dla Frania... Rowerek biegowy ma podobno u teściów, nad morzem. Akurat będziemy na majówce, więc okaże się, czy mu się spodoba. W każdym razie nie ma sensu kupować innego, skoro u nich jest po kuzynce. Oczywiście mogę kupić mu kolejne DUPLO... ale nie wymyśliłam jeszcze niczego, co wydawałoby mi się świetnym pomysłem idealnym dla mojego dziecka. Dlatego liczę na Was;-)

my tez nie robimy imprezy, jako ze urodziny wypadają zaraz po swietach wielkanocnych i będziemy w krakowie, wiec tam zakupie tort i zrobimy mini przyjecie u dziadków

Nadia na roczek miała dwie imprezy.Jak będzie w tym roku -podobnie.Urodziny wypadają w poniedziałek.Weekend odpada,bo będę w szkole. Myślę,że 2 lub 3 czerwiec i wtedy zapewne odbędzie się impreza dzieciowa, dla rodzinki będzie w warszawie,z racji euro wszyscy się zjeżdzamy do mojego brata:szok: (bardzo mu współczuję):szok: ale sam się zgodził:no:

JustME5 tak teraz dopiero się nim porządnie bawi, wklada mu palce do buzi :-) powtarza po nim wyrazy, wrzuca tam wszystkie swoje auta i otwiera im zjazd :-)

reklama
Jeśli chodzi o Chucka, to mamy go w domu od 2 tyg- pożyczyłam od starszego synka koleżanki i Franio bawił się nim oczywiście pierwszego dnia, a teraz już jest olewka. Jedno, to to, że Franek kocha zwierzątka, a auta srednio go interesują, ale zauważyłam też, że wkurza go to, że jak coś położy na ciężarówkę, to Chuck się trzęsie dopóki tego nie zrzuci- a Franio chciałby pewnie wozić. Taka moja dygresja..
przypuszczam, ze Karola tez by nie zainteresował... Po prostu przyszedł mi ten samochód do głowy, bo pamietam jak przed świętami któraś dziewczyna go tutaj zachwalala:sorry2:. Generalnie u nas najbardziej sprawdzają się takie zabawki, w których można pomajstrować, pogrzebać, coś poupychać, itd albo klocki, puzzle

Do góry