reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
Rowerek biegowy planujemy kupić na przełomie marca i kwietnia. Na urodziny kupujemy kolejkę z zestawem drewnianych torów. Pomysły dla rodziny: kolejny zestaw figurek ze świnką peppą, klocki (mogą być duplo albo jakieś inne 'nakładane' nie drewniane), lalka z akcesoriami (smoczek, butelka, pieluszka itp.), gry edukacyjne, farby (bo co chwilę się kończą:-p) itp.

Od nas bedzie rowerek biegowy lub samochod na akumulator albo zestaw duplo, ten xxl w wiaderku.

my też chcemy kupić jej samochód na akumlator będzie smigac po dzialce:) ( tzn to ma byc prezent od dziadków)
a tak to teraz chcemy zabawki ogrodwe na działke( zjeżdżalnie, piaskownice, domek- to niby ma jej G zrobić, itd)

U nas będzie pewnie rowerek, albo kolejka drewniana, na pewno dostaną duży zestaw ciastoliny, tej o której Malina kiedys pisała. Nad innymi opcjami dopiero się zastanawiam:)

jeśli o mnie chodzi to nie mam bladego pojęcia co małej kupić, oprócz stolika i krzesełek to jakąś zabawkę

katagorka osobiscie nie polecam samochodu na akumulator.nie wiem jaki masz na oku ale ten co my mamy nie robi na Olce wrazenia:no:wolno jeździ i musza to byc cementowe/asfaltowe powierzchnie.jak napotyka dziury czy trawnik to niestety nie jeździ:no:

jeszcze sie nei zastanawialm nad urodzinowymi prezentami.z racji tego ze bede miala malo miejsca wdomu to moze cos doogrodu.sami niebedziemy kupowacbo dostanie od chrzestnych ,dziadkow,ciotek:-)
jesli beda sie pytac to na pewno zaproponuje lego duplo:-)

reklama
agulam ja ogladalam w zeszlym roku na allegro takie z dwoma akumulatorami. Moze one sa silniejsze?

Do góry