reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

marzena nie mam konta na nk ;)

Chrupcia, piękne zdjęcia. Wszystkie bardzo dynamiczne. Takie mi się pododbają :) Może rzeczywiście miejsce nie jest ważne..? ;) Żeby tylko słońce świeciło :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chrupcia - super te fotki wam wyszły !!!, dobrze, że chociaż WY wyluzowaniu, co widać, skoro fotografka spięta ;) - może ją onieśmielaliście :-D

Afi - romantyczne plenery są też fajne, dla odmiany możecie sobie strzelić kilka fotek industrialnych - w opuszczonych magazynach, czy fabrykach - chyba trochę tam tego macie ;-) Znajomi mieli sesję w aeroklubie, przy samolotach, też fajnie wyszła. Zawsze można dorwać też jakąś przystań śródlądową - chyba jakieś barki tam u was pływają?. Ładne są też plenery na łące, na sianie - jak pojedziecie do jakiegoś chłopa, to Wam może stodoły użyczy :-)

lenkaa, w łodzi nie ma żadnych rzek... więc z barkami też ciężko ;) ale decyzja padła na park poniatowskiego i księży młyn, jak starczy czasu i siły, to manufaktura. poniżej kilka fotek, a co z tego będzie, to sie okaże ;)

hmm... mam jakis problem z załącznikami.. :/

Załączniki

• 226240.jpg
    226240.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 39
  • manufaktura_9_small.jpg
    manufaktura_9_small.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Park_Poniatowskiego_Lodz.jpg
    Park_Poniatowskiego_Lodz.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 3121872155_4be4b255a9_o.jpg
    3121872155_4be4b255a9_o.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 2060150329_0401da3a88_o.jpg
    2060150329_0401da3a88_o.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 44
afi fotki w tych miejscach mogą wyjść naprawdę ciekawie - strasznie podobają mi się te fontanny, coś a'al churpcia czyli EKSTRA!
my do swojej sesji celowo nie wybieraliśmy jakiś odjechanych miejsc, zależało nam na tym żebyśmy to my przykuwali uwagę a nie piękne krajobrazy ;)

reklama
Do góry