reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
Też ostatnio robiłam torcik pieluszkowy :D w środek włożyłam winko, za podstawkę książeczka, wszystko obłożyłam pieluszkami i do tego z bodziaków zrobiłam różyczki :D

Ale piękne te Wasze torciki, ja zamierzam sama zrobić, ewentualnie mama mi trochę pomoże:)
Balony i inne pierdólki do dekoracji kupione:) zaproszenia też już mamy:) część już rozdana:)
i jednak 21 świętujemy:):):)

Strega fajny pomysł:) Tymek dostał taki torcik jak się urodził:)

Dziewczyny czy macie jakieś pomysły na kinder party ? Szukam jakiegoś natchnienia...,co do starszych dzieci,nie ma problemu,co można zorganizować maluszkom od 6 miesięcy do 2 lat ?

Tort zamówiony :) Będzie smak czekoladowa etiuda ;P Czyli czarny las :) Cieszę się bardzo, że udało się zamówić idealnie taki jaki chcemy ale o cenie tego tortu wolę nie myśleć...:/ Ale, jak to mówi mój mąż, Majka urodziny ma tylko raz w roku :p

Tort zamówiony :) Będzie smak czekoladowa etiuda ;P Czyli czarny las :) Cieszę się bardzo, że udało się zamówić idealnie taki jaki chcemy ale o cenie tego tortu wolę nie myśleć...:/ Ale, jak to mówi mój mąż, Majka urodziny ma tylko raz w roku :p

Tiaaaa.... ja dostałam projekt- absolurnie boski- i wycenę. 100 pln/ kg. Nic, tylko zacząć robić wypasione torty..;-)

u nas torcik zamówiony 37 zł. za kg. więc nie najgorzej o smaku mix owoców z bitą śmietaną w kształcie prezentu z napisem Roczek Gabrysi, miesoi na grila w marynacie. ceny niektórych tortów są obłędne.
Wszystkim roczniakom sto lat:)

reklama
Do góry