reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

U mnie menu podobne do Żani, zaproszenia już kupiłam, balony, fajerwerki na tort itp już mam:-D u nas przyjecie w dzień urodzin o 18.00 niestety wszyscy pracuja i nikt nie dojechałby wczesniej a weekend odpada:baffled:. Trudno posiedzą dwie godziny i do domu:laugh2:.

reklama
to u nas zupelnie inaczej z impra. u nas bedzie teraz 17 maja w sobote na 16 i z menu bedzie tak:
- bigos
- bigos kapitanski
- szaszłyki
- karkowka z grilla
- roladki ze schabu
- sałatka warzywna
- sałatka gyros
- sałatka jakas z piersia na słodko
- strogonow
nie pamietam, co jeszcze, bo wszystko mam na liscie, a lista dalej ode mnie i nie chce mi sie wstawac po nia:-D. u nas bedzie razem z nami 20osob. i myslałam, ze cos od was sciagne, a tu nic. tort zamowilam z dalamtynczykiem, koszt 40zł za kg, ale w cukierni staropolskiej. nasz bedzie ok 2kg mial. ogolnie to jestem w totalnej rozsypce, nie moge sie zorganizowac, nic nie wiem. dzis musze wszystko kupic.

Szerlock jak taki stół robisz to czuje sie zaproszona normalnie:tak:.

U mnie przyjęcie na słodko- owocowo, moze jedynie jakieś koreczki z chorizo i serów porobię:dry:. No i wino u mnie będzie bo inaczej się tutaj nie da:baffled:.

To się dzieje na tych roczkach ...:-)

My wyprawiamy Zuzanki ursy 25 maja, dzień po terminie
ale w ogóle nie mam głowy do tego ;-(((

My planujemy urodziny Jasia tak:

okolo 14:00 pojdziemy do restauracji na obiad (my z Jasiem i moi rodzice)
okolo 16:00 bedzie w domu tort na ktory zaprosimy nianie Jasia, jego chrzestna zaprosilismy z mezem, n oale nie wiadomo czy da rade - dzien przed terminem swojego porodu... ;-) Chcialabym jeszcze zaprosic znajomych z coreczka, zeby Jasio mial towarzystwo :-D ale on wyjezdza, ona nie ma prawa jazdy no i bylby problem... Ale cos wymyslimy :-)
potem jakas kolacja (wypadaloby)

A nastepnego dnia o 9:00 mamy msze, a okolo 11:00 moi rodzice jzu wyjada :-(

Jeśli chodzi o urodzinki Oliwki to ja robię w domku i zapraszam tylko rodzinę, chrzestnych i dwie moje najbliższe koleżanki, które bardzo dużo uwagi poświęcaja Oliwce więc chyba wypadało je zaprosić.
Kupiłam mnóstwo balonów i całą serię urodzinową z kubusia puchatka :-)
Tort też zamówiłam w kształcie kubusia puchatka :-)

Mam nadzieję, że będzie kolorowo i wesoło :-)

A my już po urodzinkach, padam, tyle się nadreptałam. I co ciekawe z tych naszych wróżb, synuś zarówno we wtorek, jak i dzisiaj wybrał różaniec :-)

reklama
Do góry