reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Pyzuncia ależ się was czepiają :szok: Przeciez pełno jest takich zwiazków i takich chrztów :wściekła/y: Że też musicie mieć takiego pecha :wściekła/y: Aletka ma rację, poproś o odmowę i zobaczymy co powiedzą...

zgredku gratuluje oddania pracy no i najwazniejsze budowy własnego domku :-):tak:

reklama
zgred - zycze udanej imprezy urodzinowej :-)
Gratuluje tez oddania pracy (podziwiam Twoja pracowitosc bo napisac prace przy dwojce malych dzieci to wielki wyczyn :tak:) no i trzymam kciuki za budowe domu :-)

A wie ktos co u zyrafki????? Dominiczka tez chyba jakos tak ma/bedzie miala pierwsze urodzinki :-)

Dizęki Mysz - jesteś chyba pierwszą osobą, która mi to powiedziała (z tą pracą) - jak dotąd nikt tego nie zauważył chyba. Zarwałam pełno nocy, chodziłam z oczami na zapałki ale byłam na jakimś takim haju i udało się :-)

Nie wiem jak będzie z tą imprezą - chyba tylko dla dziadków, bo Iguś zasmarkany, więc nie chcę prosić innych maluszków do nas.... Zrobimy sobie dziecinną imprezę innego dnia :-)

Zobaczymy ale raczej wątpię by katar w sposób cudowny minął jednej nocy.

Aga

Oj napisanie pracy przy dwójce tak małych dzieci to naprawdę nie lada wyczyn, namiastkę tego mam przy jednym dziecku jak mam napisać 10-stronicowy artykuł, noce nie moje. Tym bardziej jeszcze raz gratuluję. A co do Igiego, to, żeby mu katarek przeszedł w nocy a impreza urodzinowa się udała.

dziewczyny - a jak Wy planujecie roczek Waszych dzieci????
Bo u mnie to raczej kicha... Moi rodzice ani brat (chrzestny Jasia) nie przyjada, z tesciami wiadomoze ze rozowo nie jest no ale przyjda pewnie, przyjaciolka (chrzestna) bedzie lezec na porodowce, albo bedzie tuz po no i tak troche lyso... :-(
Zamowilismy msze na 25.05 (Jasio jest z 24.05, no ale chcialam zeby byla msza w niedziele) ale na 9:00 (tylko ta godizna byla wolna) no i potem wypadaloby zaprosic tesciow do nas.
Mozna podac tort i kawe o 10:00 czy raczej celowac najpierw w jakies sniadanie????

Roczek z moja rodzina zrobie Jasiowi w lipcu :tak:

Myszko- u Nas będzie szaro, smutno ... bo nie będzie mojego t.(z powodów wiadomych), mój brat dostał urlop 2 dni po:baffled::baffled::angry::angry::angry: niestety anglicy mają pierwszeństwo:-( urodziny robimy prawdopodobnie u teściów, bo oni mają warunki, na tyle osób które chcemy zaprosić ( moja mama, ciocia z wujkiem, kuzynki dwie, dziadki plus brat mojej mamy, męża rodzice, rodzeństwo w liczbie 3 plus siostra jest z mężem i dzieckiem), a my w domu ani na tyle dużego stołu, ani krzeseł, ani taboretów, ani talerzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-p nie jestem zadwolona, że tak będzie, ale nie mamy wyjścia, znaczy w ogóle ja sama wszystko będę gotować i szykować, a do teściów zawieziemy dzień wcześniej jedzonko, nam potrzebny jest po prostu "lokal";-)

hmmm. Jeszzce bardzo o tym nie myślałam, tylko zaplanoiwałam sobie dzień wcześniej urlop, żeby jakiś torcik zmontować, (bo może się zmobulizuę i sama upichcę) Urodziny Wypadają na szczęscie w sobotę, ale na pewno nie będę się wygłupiać z wielką imprą. Moi rodzice, teściowa, chrzestna czyli moja siostra i chrzestny z rodziną. w sumie z 7 osob.

reklama
Haniu spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe i dla Karolinki również zdrówka, samych radosnych chwil w życiu, rośnijcie duże i piękne małe kruszynki:)

zgred gratulacje oddania pracy i trzymam kciuki za budowę domku:)

pyzuncia współczucia z tymi problemami z chrzcinami, my juz po choć nie mamy kościelnego udało sie chrzciny załatwić prawie bez zrzędzenia księdza proboszcza który musiał sie nagadać i powiedział ze mam męża nakłonić do kościelnego grzecznie przytakiwałam i powiedziałam ze postaram sie porozmawiać z mężem na ten temat czego nie zrobiłam bo wiem jakie jest jego zdanie na ten temat wiec szkoda mojego gadania

co do roczku Mai to będzie miała przyjecie tu i w Polsce ale tu tylko dla dzieci a w Polsce jeszcze sie zastanawiam jak to zrobić bo chciałam dzieci zabrać do parku rozrywki a dorosłych tzn babcie prababcie i chrzestnych do domu w sobote zaprosić na torcik i imprezke ale nie wiem jak to bedzie moze Wy podsuniecie mi jakis fajny pomysł:tak:

Do góry