reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Pyzuncia ależ się was czepiają :szok: Przeciez pełno jest takich zwiazków i takich chrztów :wściekła/y: Że też musicie mieć takiego pecha :wściekła/y: Aletka ma rację, poproś o odmowę i zobaczymy co powiedzą...

zgredku gratuluje oddania pracy no i najwazniejsze budowy własnego domku :-):tak:

reklama
zgred - zycze udanej imprezy urodzinowej :-)
Gratuluje tez oddania pracy (podziwiam Twoja pracowitosc bo napisac prace przy dwojce malych dzieci to wielki wyczyn :tak:) no i trzymam kciuki za budowe domu :-)

A wie ktos co u zyrafki????? Dominiczka tez chyba jakos tak ma/bedzie miala pierwsze urodzinki :-)

Dizęki Mysz - jesteś chyba pierwszą osobą, która mi to powiedziała (z tą pracą) - jak dotąd nikt tego nie zauważył chyba. Zarwałam pełno nocy, chodziłam z oczami na zapałki ale byłam na jakimś takim haju i udało się :-)

Nie wiem jak będzie z tą imprezą - chyba tylko dla dziadków, bo Iguś zasmarkany, więc nie chcę prosić innych maluszków do nas.... Zrobimy sobie dziecinną imprezę innego dnia :-)

Zobaczymy ale raczej wątpię by katar w sposób cudowny minął jednej nocy.

Aga

Oj napisanie pracy przy dwójce tak małych dzieci to naprawdę nie lada wyczyn, namiastkę tego mam przy jednym dziecku jak mam napisać 10-stronicowy artykuł, noce nie moje. Tym bardziej jeszcze raz gratuluję. A co do Igiego, to, żeby mu katarek przeszedł w nocy a impreza urodzinowa się udała.

dziewczyny - a jak Wy planujecie roczek Waszych dzieci????
Bo u mnie to raczej kicha... Moi rodzice ani brat (chrzestny Jasia) nie przyjada, z tesciami wiadomoze ze rozowo nie jest no ale przyjda pewnie, przyjaciolka (chrzestna) bedzie lezec na porodowce, albo bedzie tuz po no i tak troche lyso... :-(
Zamowilismy msze na 25.05 (Jasio jest z 24.05, no ale chcialam zeby byla msza w niedziele) ale na 9:00 (tylko ta godizna byla wolna) no i potem wypadaloby zaprosic tesciow do nas.
Mozna podac tort i kawe o 10:00 czy raczej celowac najpierw w jakies sniadanie????

Roczek z moja rodzina zrobie Jasiowi w lipcu :tak:

Myszko- u Nas będzie szaro, smutno ... bo nie będzie mojego t.(z powodów wiadomych), mój brat dostał urlop 2 dni po:baffled::baffled::angry::angry::angry: niestety anglicy mają pierwszeństwo:-( urodziny robimy prawdopodobnie u teściów, bo oni mają warunki, na tyle osób które chcemy zaprosić ( moja mama, ciocia z wujkiem, kuzynki dwie, dziadki plus brat mojej mamy, męża rodzice, rodzeństwo w liczbie 3 plus siostra jest z mężem i dzieckiem), a my w domu ani na tyle dużego stołu, ani krzeseł, ani taboretów, ani talerzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-p nie jestem zadwolona, że tak będzie, ale nie mamy wyjścia, znaczy w ogóle ja sama wszystko będę gotować i szykować, a do teściów zawieziemy dzień wcześniej jedzonko, nam potrzebny jest po prostu "lokal";-)

hmmm. Jeszzce bardzo o tym nie myślałam, tylko zaplanoiwałam sobie dzień wcześniej urlop, żeby jakiś torcik zmontować, (bo może się zmobulizuę i sama upichcę) Urodziny Wypadają na szczęscie w sobotę, ale na pewno nie będę się wygłupiać z wielką imprą. Moi rodzice, teściowa, chrzestna czyli moja siostra i chrzestny z rodziną. w sumie z 7 osob.

reklama
Haniu spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe i dla Karolinki również zdrówka, samych radosnych chwil w życiu, rośnijcie duże i piękne małe kruszynki:)

zgred gratulacje oddania pracy i trzymam kciuki za budowę domku:)

pyzuncia współczucia z tymi problemami z chrzcinami, my juz po choć nie mamy kościelnego udało sie chrzciny załatwić prawie bez zrzędzenia księdza proboszcza który musiał sie nagadać i powiedział ze mam męża nakłonić do kościelnego grzecznie przytakiwałam i powiedziałam ze postaram sie porozmawiać z mężem na ten temat czego nie zrobiłam bo wiem jakie jest jego zdanie na ten temat wiec szkoda mojego gadania

co do roczku Mai to będzie miała przyjecie tu i w Polsce ale tu tylko dla dzieci a w Polsce jeszcze sie zastanawiam jak to zrobić bo chciałam dzieci zabrać do parku rozrywki a dorosłych tzn babcie prababcie i chrzestnych do domu w sobote zaprosić na torcik i imprezke ale nie wiem jak to bedzie moze Wy podsuniecie mi jakis fajny pomysł:tak:

Do góry