reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
wow! Hania skończyła roczek!:szok::-)

HANIU!
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA TYM TYM ŚWIECIE!

OBYŚ SPOTKAŁA WIELU DOBRYCH LUDZI!
ŻEBYŚ BYŁA ZDROWA i SZCZĘŚLIWA
I NIECH SIĘ SPEŁNIAJĄ TWOJE MARZENIA
TE DUŻE I TE MALEŃKIE:-)

mamaOli Maksia i Kamilki​

Haneczko nasza kochana, wielki buziak dla Ciebie od chlopakow z okazji ukonczenia roczku! Rosnij zdrowa!!Niech spelnia sie wszytskie Twoje marzenia,jakie tylko bedziesz przez cale swoje zycie miala:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HANECZKI !!! :-)
ROŚNIJ ZDROWA KOCHANIE I MIEJ UŚMIECH NA BUŹCE CIĄGLE :-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!! Życzy Marti i Piotruś :-)

dziewczyny pamietacie jak pisałam o problemach z chrztem - chcielismy przeniesc i ... bylismy w tym tygodniu u 4 ksiezy wieceie co usłyszałam !!!!!!!!!!!!!!!! ze dziecka nie ochrzcza bo my slubu koscielnego nie mamy i nie zapewnimy kontaktu z kosciołem - zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
o kurcze...
no to nie dziwie sie ze jestes wkurzona - kazdy by byl... Chcecie ochrzcic a oni w tym momencie rzucaja klody pod nogi...
Zdarzaja sie ksieza ktorzy nie robia zadnego problemu w takiej sytuacji, tylko tych ksiezy jest chyba garstka :-(

Hejka

Dzięki za pamięc naprawdę - jestem wzruszona szczególnie że tak rzadko ostatnio zaglądam - ciesze się że o nas pamiętacie :-)
Haneczkowa imprezka rodzinna w niedzielę. Mam nadzieję że będę mieć jeszcze czas na BB kiedyś :-) Teraz złożyłam pracę inżynierską w dziekanacie, no i zaczynamy budowę domu (jupi!) :-) więc każdąchwilę poświęcam na te tematy - siedzę z nosami w gazetach o budowie i te sprawy. Hania jest ostatnio po prostu zupełnie odmieniona - kiedyś spokojna - teraz żwawa, wszystkiego ciekawa głośno siędopomina o wszystko co tylko sobie wymyśli... Chichotka z niej straszna. Ciągle by tylko stała odkąd się nauczyła - już nie dla niej pełzanie czy raczkowanie. Ale jest bardzo ostrożna w porównaniu z Igim mam po prostu niebo raj - na niego musiałam non stop patrzeć a ona chyba jeszcze nigdy się nie przewróciła sama z siebie, jedynie w wyniku niefortunnych wypadków (kiedy np Igi zaczyna ciągnąć za kocyk na którym stoi)
Ostatnio jedyne co ją zadowala to żebym leżała na ziemi plackiem a ona się wtedy może wspinać po mnie i mnie deptać - mi to nawet pasi, biorę se wtedy ksiażkę o ogrodach i czytam.... Gorzej jak muszę coś zrobić, wtedy leci za mną i wrzeszczy, wspina się na mnie i roni gorzkie łzy, bo podły jest ten świat... :-)

Pozdrawiamy!

reklama
Zgred, fajnie, ze zlozyłaś pracę |(a z czego pisałaś jesli mozna wiedzieć?) no i ze zabieracie się za budowe. Oj bedziesz ty miała teraz dużo na głowie, ale perspektywa własnego domku z ogródkiem to wynagrodzi. I życzę udanej imprezy urodzinowej.
Pyzuncia, zgroza co ty wypisujesz. Żaden z odwiedzanych się nie zgodził? U nas to nawet aktu slubu nie żądali. A ty nie masz jakiś zakonników w pobliżu siebie? Bo oni zazwyczaj nie bywają czepialscy.

Do góry