reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Obmierzę Ci je dokładnie i jeżeli będzie na styczeń dobre na Jasia to chętnie odsprzedam ;-)

bluza:
długość 31cm.
rękaw od ramienia 21 cm (podwinięty) 25 cm (całkiem odwinięty)
szerokość pod pachami 31 cm
z kapturem
zapinana na guziczki
po prawej głowa misia w futerka takiego na jakim jest całość

spodnie:
35 cm. (podwinięte) 42 cm (całkiem odwinięte)
gumka w pasie

reklama
Gosia- śliczne ubranko :tak: kurcze sama bym od ciebie odkupiła ale mamy już kombinezon, nawet dwa w razie co:sorry2:

Ale sie dziś zdenerwowałam:wściekła/y: najeździłam sie za zwykłymi białymi rajstopkami, nigdzie nie było, w końcu znalazłam, uradowana że hej, a w domu sie okazało ze są zaciągniete :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie jakoś bardzo, no ale jednak, a wcale tanie nie były :no: Ech...

Gosia- śliczne ubranko :tak: kurcze sama bym od ciebie odkupiła ale mamy już kombinezon, nawet dwa w razie co:sorry2:

Ale sie dziś zdenerwowałam:wściekła/y: najeździłam sie za zwykłymi białymi rajstopkami, nigdzie nie było, w końcu znalazłam, uradowana że hej, a w domu sie okazało ze są zaciągniete :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie jakoś bardzo, no ale jednak, a wcale tanie nie były :no: Ech...

Też miałam ten problem. Kupiłam wreszcie ecru i teraz leżą w szufladzie, bo jakieś taki nie męskie są :-D

Ja w skrócie: było super, Janek nie miał temperaturki, ale i tak chrzciliśmy na 30 minut przed mszą w towarzystwie rodziców chrzestnych, fotografa (naszej serdecznej przyjaciółki) i przyjaciółki, która się przez przypadek znalazła wcześniej pod kosciołem. My bylismy na mszy wczesniejszej, na sumie zostali rodzice chrzestnio i reszta gości. Mały przespał się w domciu i potem dojechał do knajpy na uroczyste przyjęcie. Było bardzo sympatycznie i miło, Tuptacz dostał chodziko-pchacz chicco bodajrze, muzyczny ocean, samochodzik fisher price, krecika, ubranka, album, łyżeczkę krzyżyk itd. :-)
A podczas chrztu zamarudził przy polewaniu główki tylko (dzień wcześniej nie dawał się do niej dotykać i byłam przerażona jak to będzie).

reklama
teraz kolej na nas. oby dotrwac jakos do niedzieli:baffled:. Ubranka kupione duzo wczesniej nie dotarly (kochana poczta):wściekła/y: wiec wczoraj byl szal kupowania czegos do kosciola. kupilismy gruba ciepła kurtke i grube spodnie ;-) wszystko bardzo mile w dotyku :-) Naszczescie dotarla szatka z wyhaftowanymi imionami i datami urodzin i Chrztu. no i swieca do kompletu. Dzis bedzie szal zakupow jedzeniowych i jutro caly dzien w kuchni. Czuje sie jak bym juz swieta szykowała :-) dobrze ze mam cudna teściową:tak: i pomoże nam moja rownie cudna mama :tak: inaczej nie wyobrazam sobie zorganizowania czegokolwiek:no:.

Jak to sie mowi: "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo". milego weekendu papatki;-) Aga

Załączniki

• IMG_0956.jpg
    IMG_0956.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 33
Do góry