reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Obmierzę Ci je dokładnie i jeżeli będzie na styczeń dobre na Jasia to chętnie odsprzedam ;-)

bluza:
długość 31cm.
rękaw od ramienia 21 cm (podwinięty) 25 cm (całkiem odwinięty)
szerokość pod pachami 31 cm
z kapturem
zapinana na guziczki
po prawej głowa misia w futerka takiego na jakim jest całość

spodnie:
35 cm. (podwinięte) 42 cm (całkiem odwinięte)
gumka w pasie

reklama
Gosia- śliczne ubranko :tak: kurcze sama bym od ciebie odkupiła ale mamy już kombinezon, nawet dwa w razie co:sorry2:

Ale sie dziś zdenerwowałam:wściekła/y: najeździłam sie za zwykłymi białymi rajstopkami, nigdzie nie było, w końcu znalazłam, uradowana że hej, a w domu sie okazało ze są zaciągniete :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie jakoś bardzo, no ale jednak, a wcale tanie nie były :no: Ech...

Gosia- śliczne ubranko :tak: kurcze sama bym od ciebie odkupiła ale mamy już kombinezon, nawet dwa w razie co:sorry2:

Ale sie dziś zdenerwowałam:wściekła/y: najeździłam sie za zwykłymi białymi rajstopkami, nigdzie nie było, w końcu znalazłam, uradowana że hej, a w domu sie okazało ze są zaciągniete :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie jakoś bardzo, no ale jednak, a wcale tanie nie były :no: Ech...

Też miałam ten problem. Kupiłam wreszcie ecru i teraz leżą w szufladzie, bo jakieś taki nie męskie są :-D

Ja w skrócie: było super, Janek nie miał temperaturki, ale i tak chrzciliśmy na 30 minut przed mszą w towarzystwie rodziców chrzestnych, fotografa (naszej serdecznej przyjaciółki) i przyjaciółki, która się przez przypadek znalazła wcześniej pod kosciołem. My bylismy na mszy wczesniejszej, na sumie zostali rodzice chrzestnio i reszta gości. Mały przespał się w domciu i potem dojechał do knajpy na uroczyste przyjęcie. Było bardzo sympatycznie i miło, Tuptacz dostał chodziko-pchacz chicco bodajrze, muzyczny ocean, samochodzik fisher price, krecika, ubranka, album, łyżeczkę krzyżyk itd. :-)
A podczas chrztu zamarudził przy polewaniu główki tylko (dzień wcześniej nie dawał się do niej dotykać i byłam przerażona jak to będzie).

reklama
teraz kolej na nas. oby dotrwac jakos do niedzieli:baffled:. Ubranka kupione duzo wczesniej nie dotarly (kochana poczta):wściekła/y: wiec wczoraj byl szal kupowania czegos do kosciola. kupilismy gruba ciepła kurtke i grube spodnie ;-) wszystko bardzo mile w dotyku :-) Naszczescie dotarla szatka z wyhaftowanymi imionami i datami urodzin i Chrztu. no i swieca do kompletu. Dzis bedzie szal zakupow jedzeniowych i jutro caly dzien w kuchni. Czuje sie jak bym juz swieta szykowała :-) dobrze ze mam cudna teściową:tak: i pomoże nam moja rownie cudna mama :tak: inaczej nie wyobrazam sobie zorganizowania czegokolwiek:no:.

Jak to sie mowi: "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo". milego weekendu papatki;-) Aga

Załączniki

• IMG_0956.jpg
    IMG_0956.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 39
Do góry