reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
U nas też chrzciny 16 grudnia Własnie zamówiłam zaproszenia na allegro :-) Co do ubranka to Piotrek będzie w tym:
Do tego mamy biały kombinezon, ale już chyba będzie za mały, więc w razie czego taki beżowy jeszcze mamy ;-) Zreszta raczej nie zmarznie, bo my nie będziemy musieli siedzieć z nim całą mszę poprzedzającą chrzciny. Ksiądz powiedział, że my jako rodzice mozemy przyjsc na mszę o 9:00 a później już z Piotrkiem koło 12, na końcówkę mszy żeby dzieciątko nie musiało sie tyle męczyć...
Do tego mamy biały kombinezon, ale już chyba będzie za mały, więc w razie czego taki beżowy jeszcze mamy ;-) Zreszta raczej nie zmarznie, bo my nie będziemy musieli siedzieć z nim całą mszę poprzedzającą chrzciny. Ksiądz powiedział, że my jako rodzice mozemy przyjsc na mszę o 9:00 a później już z Piotrkiem koło 12, na końcówkę mszy żeby dzieciątko nie musiało sie tyle męczyć...
Gaal
Fanka BB :)
chyba warto dziewczynki kupić kombinezon, a dlaczego nie niebieski? przyda się na potem,a na chrzcie dla chłopczyka w sam raz, najwyżej białe dodatki, czapeczka, szaliczek ....?
w sumie fajnie tak zimą chrzcić, a jakby padał do tego piękny biały śnieg ...?
w sumie fajnie tak zimą chrzcić, a jakby padał do tego piękny biały śnieg ...?
Noukie
Majowa mama 2007
MamoQ -ale chyba nie zima, co????
Myszko 29 lipca.
Marti ubranko śliczne.
Żania7
mama kochanych urwisków
Marti super ubranko.
Mysz czemu nie niebieski kombinezon pod spód ubierz Jasia w domu czy na przyjęcie żeby ładnie wyglądał i juz a na wierzch położycie i tak biała szatke wiec nie wiem w czym problem przecież to zima i w kościele dziecka mrozić nie bedziesz.
Mysz czemu nie niebieski kombinezon pod spód ubierz Jasia w domu czy na przyjęcie żeby ładnie wyglądał i juz a na wierzch położycie i tak biała szatke wiec nie wiem w czym problem przecież to zima i w kościele dziecka mrozić nie bedziesz.
Dzięki za podpowiedzi i odpowiedzi. W sumie błękitny bardziej praktyczny i ja lubie niebieski :-). Dlatego oczy mi uciekały do wszystkiego co niebieskie hihi. a szatke zamówiłam na alegro, wyszywaną (imiona i data chrztu)w komplecie ze świecą
mysz1978
mamy blekitny kombinezon (ten z Allegro za 5zl ), ale moze jednak kupie takie raczej blekitne polarowe ubranko (chyba rozmiar 86 juz bede musiala nabyc) a pod spod go cieplej poubieram. Bo bedzie pewnie siedzial u nas na kolanach a nie w wozku, no a kombinezonie byloby mu niewygodnie chyba.
Zreszt mam jeszcze trche czasu do namyslu.
Strasznie zaluje ze te chrzciny nie odbyly sie wczesniej... Nie byloby takiego klopotu z ubrankiem :-(
Zreszt mam jeszcze trche czasu do namyslu.
Strasznie zaluje ze te chrzciny nie odbyly sie wczesniej... Nie byloby takiego klopotu z ubrankiem :-(
Kluliczek
Babka z laską
My chrzcimy 9 grudnia . Tomek już zamienił się z kolegą i w ten weekend będzie w pracy, a następny ma wolny :-).
A nad ubrankiem nadal myślę, jak narazie podoba mi się to:
A nad ubrankiem nadal myślę, jak narazie podoba mi się to:
zielono_mi
sliczne to ubranko!! Kluliczku, gdzie to wypatrzylas??
reklama
a My jednak na biało a raczej e'cri, ale tylko dlatego ze dorwalam na allegronie kombinezon z polaru :-) stwierdziłam ze w kombinezonie napewno nie zmarznie, bo nigdzie mu nie bedzie podwiewac do tego ten ma takie fajne zawijane łapki i nózki, zupełnie jak kaftaniki dla noworodków i kombinezon ktory mial do niedawna :-). I zależało mi na kapturze, a nia wszystkie komplety dwuczęściowe go mają. Pod spod zaloze bodziaka, rajstopy, a nato komplet z dzianiny
Załączniki