reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

to u nas jutro wielka przemiana kapsia z diabełka w aniołka:-D. jutro chrzciny naszego dużuszka. jeszcze cały czas przygotowania. tort zamowilam krolewski, będzie rosołek, zrazy, schabik, kurczak, rybki, sałatki, krokiety i juz nie pamietam co jeszcze i niestety wodeczka tyż będzie. party na 14 osob plus Kapsio i jego 3 letnia kuzynka. trzymajcie kciuki.

reklama
Szerlock życzymy dobrej zabawy :tak: i czekamy na zdjęcia.
U nas jeszcze niecałe 3 tygodnie do ślubu i chrzcin. Ale uparłam się i wódeczki nie będzie (tylko wino). Już słyszę komentarze rodziny mojego męża ale szczerze mówiąc mam ich gdzieś.

szerlock - daj koniecznie znac jak bylo :-)

Zarezerwowalismy lokal na 20.01.2008... Dzis jak bylismy w kosciele to byl akurat chrzest 4 dzieci - wszystkie jakies takei malutkie w porownaniu z Jasiem... A w styczniu to dopiero bedzie odstawal od reszty i w wozku albo na rekach go sie nie utrzyma juz...

Coz - gdyby moj maz nie byl uparty jak osiol z ta matka chrzestna to juz bylismysmy dawno po chrzcie...:wściekła/y:

Szerlock- czekamy na relację i mamy nadzieję, że wszystko się super udało!

U nas będzie 21 osób razem z nami, tylko najbliższa rodzina, rodzeństwo mojego tomka, jego rodzice i dziadki od strony ojczyma, a u mnie moja mama, brat, ( taty niestety nie będzie i jestem załamana, bo mój tatko nie widział jeszcze zuzi po urodzeniu:-:)-:)-:)-(), moje dziadki od strony mamy, chrzestna z męzem ( siostra mojej mamy), moje kuzynki 2 i narzeczona mojego brata ( zapomniałam wam powiedziec, że mój brat się oświadczył i zaskoczył całą rodzinę, ja się śmieję, że może nie długo zuzia będzie miała kuzynke albo kuzyna:-D) no i my!

My wczoraj tez bylismy wreszcie u księdza dowiedzieć sie o chrzty. Możemy już w nalbliższą niedzielę ale nie damy rady lokalu załatwić i zaprosić gości więc pewnie ochrzcimy dopiero 28.X. No chyba że ochrzcimy 14 a przyjęcie zrobimy później ale mi sie ten pomysł niezbyt podoba.

reklama
No i u nas nowu pod gorke... :sick::sick::sick: Moj przyjaciolka ktora bedzie chrzesta jest w ciazy.. No i jej mama powiedziala jej ze nie powinna byc matka chrzestna...
Wiem ze u ktorejs z Was byl ten sam problem i czy mozecie mi wytlumaczyc na tym ten przesad polega bo nie kumam :wściekła/y: Ta przyjaciolka oczywiscie mowi ze nie wierzy w przesady, ale cos czuje ze powoli wymieka i sie boi zeby nie daj Boze nie zapeszyc zeby niby z jej dziekciem albo z Jasiem cos zlego sie nie stalo...
Jezu - czego to ludzie nie wymysla...:szok::szok::szok:

Ona bedzie majowka a rudno zebysmy chrzcili Jasia jak bedzie mial ponad rok...:sorry:

Do góry