reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

barszczyk u nas na szczescie nie ma presji takiej ze strony dziadkow (ake za to dojeb... czyms innym), ale ja sama w sobie mam taka presje, ze chcialabym zeby byl juz ochrzczony mj synek. ale chrzciny robimy dopiero w sierpniu. ja sobie mowie, ze to jest kwestia przyjecia wiary chrzescijanskiej i istotne jest to, ze ją przyjmie, a nie kiedy. ale i tak wolałabym miec juz z głowy.
u ciebie sytuacja faktycznie nieciekawa, ale zapewne najlepiej postapicie słuchając siebie.:tak:

reklama
no w każdym razie byłam już w kościele i teraz tylko czekamy aż chrzestny dowie sie o termin operacji - a ma wiedzieć po 15 - no i się okaże włąściwie na kilka dni przed czy teraz czy później - no coż zobaczymy:confused:

zakupiłam małemu ubranko - właśnie dzisiaj przyszło, troszkę duże, o ale była okazja, więc kupiłam. Albo mały podrośnie, albo ubranko troszkę się zmniejszy i będzie git :tak:

URL]

(dlaczego te imagi nie działają??)

Martka ma rację, jest wiele i to od razu na pierwszych (promowanych) stronach (w dziale "okazje/chrzest"). Mi się udało kupić od kogoś za 60 zł (niby nowe, ale pewnie było raz założone, tylko zupełnie tego nie widać, więc zostało sprzedane jako nowe), a u producenta są po 117.

reklama
Do góry