reklama
u mnie ksiadz za pogrzeb co laska <conajmniej 300 zeta> jak szlam zalatwiac kiedys pogrzeb to baba w kancelarii do mnie 300 zlotych a ja w szoku mowie ze nie mam a ona mi ze z zusu dostane !!!! wiec odpowiedzialam ze jak dostane to zaplace... dlatego sie pytam o ten chrzest zeby sie cenowo przygotowac... mi chrzestny juz prezent <kojec> zakupil w sierpniu i nic wiecej nie wezme bo to byl wydatek jak diabli
lucy79
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc pierwsze słyszę o tym charakterze.... my mamy wybranych chrzestnych i wiedzą o tym, a co charakterów... heheheheheee ???
Chrzciny planujemy na listopad, wtedy wszyscy (tzn teściowie i szwagier) zjada sie do PL. Bo tak wogóle to mieszkaja w Niemczech i dzięki Bogu bo nie wytrzymałabym z teściowa, hehehehe ;D
Chrzciny planujemy na listopad, wtedy wszyscy (tzn teściowie i szwagier) zjada sie do PL. Bo tak wogóle to mieszkaja w Niemczech i dzięki Bogu bo nie wytrzymałabym z teściowa, hehehehe ;D
reklama
My chrzciny chcemy zrobic w grudniu w czasie świąt. Ale o szczegolach jeszcze nei myslelismy, narazie nie mamy przeciez naszego Malenswta A najlepsza to byla moja babciam ktora jest bardzo staroswiecka i byla tym terminem w grudniu oburzona. Bo kiedys nie wychodzono nigdzie z dzieckiem na spacer przed chrzocinami bo ktos moglby ja zauroczyc. A ja ostatnio nie mam cierpliwosci i taktu, bo w tej ciazy juz mnie wsyztsko wkurza i powiedzialam ze ja mam w d... co kto sobie mysli i ze w zadne zabobony nie wierze, no i babcia jest przerazona