reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny - kiedy, gdzie? zdjęcia ......

I my już po chrzścinach. :-)
BYło miło i kameralnie, tylko nasi rodzice, rodzeństwo i moja chrzestna z mężem. W Kościele Hania była baardzo spokojna, w ogóle nie płakała :-)
1) tuż po polaniu wodą główki - humor Hani nie opuszcza
2) śpię sobie słodko i nawet fałszujacy organista mi nie przeszkadza :cool2:
3) przed Kościołem - ojciec chrzestny (mój szwagier), ja, mój mąż, i mama chrzestna (moja najmłodsza siostra).
4) buzi dla cioteczek z BB
5) z rodzicami na imprezce

reklama
Śliczna Hania :-)
My sie chrzcimy za miesiac- na Wielkanoc...tez bedzie kameralnie- tylko obiad bedzie:-)

Ale fantastycznie wygladaly wszystkie dzieciaczki na chrzcinachmy mielismy 10grudnia ale nie wklejalam jeszcze zdjec
u nas bylo 6osob obiad zjedlismy w restauracji ale niestety pol rodziny mialo mi za zle ze nie chrzcilismy Martusi w Polsce:-( bylo im szkoda ze nie byli na chrzcie (nie dziwie sie) ale ja do tych przesadnych naleze:-p

My też chrzciliśmy 10 grudnia i również nie wklejałam zdjęć,jakoś mi się zapomniało chyba :zawstydzona/y:

Na pierwszym zdjęciu Oliwka w swoim wdzianku
Na drugim polewanko wodą
Na trzecim Oliwka + rodzice + chrzestni + xiądz

Hania zrobiła super całusną minke! I wogóle wyglądała super.
Martusia miała przepiękna sukienkę!!!!!!
A Oliwka tez uroczo wyglądała:tak:
a ja juz mam date slubu i chrztu: 14 kwietnia. Mam juz strój dla Konrada, przyszła chrzestna mu kupiła:-D troche za duzy ale na kwiecien będzie napewno dobry:tak:

Oliwka i Martusia ślicznie wyglądały...całuśne dziewczątka...szkoda że ich na żywo nie widziałam.

wow Sarenka jak już ładnie siedzi. My też chrzciliśmy w Wielkanoc. Kamyk się cieszył w kościele jak głupi, a jak ładnie śpiewał. zuch chłopak.

reklama
Do góry