reklama
Jak NATALKA BYLA PRZEZIEBIONA W KRAJU LEKARZ KAZAL Z NIA WYCHODZIC,KAPAC NORMALNIE,TAK JAK WY MOWICE PUKI NIE MA GORACZKI
a W londynie szarowa sie zrobila,poszukuje wlasnie spiworka do wozka,bo kocy to ona rozkopuje i ciagle spada
MAJOWE BOBASKO WRACAJCIE DO ZDROWIA
a W londynie szarowa sie zrobila,poszukuje wlasnie spiworka do wozka,bo kocy to ona rozkopuje i ciagle spada
MAJOWE BOBASKO WRACAJCIE DO ZDROWIA
toola
Fanka BB :)
spacerek rzeczywiście nie zaszkodził, może i pomógł, bo jakby dziś mniej kicha, tylko ja opatuliłam mocno żeby nie zawiało, bo jeździmy teraz spacerówką
za to marudna strasznie się zrobiła, to chyba ten ząbek co już miesiąc go widać jak się przebija, a przebić się nie może, smaruję maścią, ale mało co pomaga, śmiesznie widać białą kreseczką na dziąsełku ale jeszcze nie wystaje nic, oj biedna Myszka musi ją to drażnić
za to marudna strasznie się zrobiła, to chyba ten ząbek co już miesiąc go widać jak się przebija, a przebić się nie może, smaruję maścią, ale mało co pomaga, śmiesznie widać białą kreseczką na dziąsełku ale jeszcze nie wystaje nic, oj biedna Myszka musi ją to drażnić
Antoś miał pobraną krew i z tego badania wyszło ze ma za mało żelaza. Oprócz żelaza podaję mu witaminę B6 i kwas foliowy.
Pani doktor zleciła, bo mimo iż waga była słuszna to on strasznie blady sie wydaje.
Antoś je jeden słoiczek - 130 g jabuszka dziennie. Ale zjada również kaszke ryżową- a gdzies słyszałam ze ona powoduje rownież zatwardzenia???
Pani doktor zleciła, bo mimo iż waga była słuszna to on strasznie blady sie wydaje.
Antoś je jeden słoiczek - 130 g jabuszka dziennie. Ale zjada również kaszke ryżową- a gdzies słyszałam ze ona powoduje rownież zatwardzenia???
Julinex Poproś Panią Pediatrę O Inny Specyfik Zelaza...moja Ewula Brala Hemofer Przez Chyba 3 Albo 6 Miesiecy,a Potem Powiedzialam,zeby Mi Ju Tego Nie Przepisywała To Olśniło Ją,że Jest Taki Syropek,znaczy żelazo W Syropku,a Nie W Kropelkach,chcialam Go Tez Dlatego,ze Ponoc Nie Brudzi Ząbków,a Ewa Już Miała Wtedy Ząbki...bardzo Jej Smakował W Przeciwieństwie Do HemoferuDziękuję napewno zaptam o ten syropek...
Lactoral, Lacidofil - na co to wszystko jest?
och nasz Antosiek to sie naje witaminek,ale chybz juz duzo lepiej co????Jak nocki przesypia?
A no co Ty... diabeł wstaje mi o 3-ciej, a potem o 6-stej, choc o 21 zeżre 200 ml kaszy
już sie przyzwyczaiłam...
A jutro idziemy pierwszy raz na basen - hurra! Zobaczymy czy nie dostaniemy zadnej alergii czy wysypki
reklama
To moj to spioch jest jakis bo normalnie juz przez sen nawet go ostatnio karmie o 23 mniej wiecej bo pozniej to juz masakra nic mu nie idzie tak twardo spi no i tak spi do 8, 9 rano Wogole to mi ostatnio ciagle zasypia przy butli ale jak go skoncze karmic i połoze to juz sie rozbudza ehh...
Podziel się: