reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

HEKSA - biedna jestes z tymi tesciami - a o co tak poszło?
kropecka - biedny Wiktorek - a moze ma angine ?- mój miał i tez dostał antybiotyk - a przynim jest wysika temperatura. moj brał chyba ceclor
angie - biedatwo

reklama
A moze i racje macie dzis jestem drugi dzien u prababci Natalki i jak narazie bez takiego ataku wczoraj po powrocie do domu o 19 w dwadziescia minut był krzyk i rano zanim wyszłysmy tez.Juz sama nie iem co robic. Jak zostane tu na nocki obrazą sie na amen.
Gosiek o to ze zwróciłam zbyt głosno i energicznie uwage teściowi.
Jak mała płakała a ten leciał ze schodów tak szybko ze o mało by se nóg nie połamamł z pytaniem co sie strazego dzieje ze tak płacze z wyrzutam na mnie( jak bym jej głowe uklręcała ) a potem od słowa do słowa poszło dalej. I sytuacja taka zem jest na wygnaniu.

Heksa och ci twoi tescie
kropecka niech maluszek zdrowieje

A nasz niunka znowu zmiany zminay,i do domku musi sie przyzwyczaic.W nocy obudzila sie o 4.00 i zabawy sobie urzadzala,a ja taka padnieta,ze w koncu wzielam ja do nas do lozka :no: ale pospala duzej,bo w sumie karjowego czasu byla 9.00 wiec tez musi ta zmiane czasu sie przestawic.A dzis rwoniez mala spala po 10min dwa razy jesc jakos niechiala bo dalam jej tutejsze mleko SMA,w karju przez chwilke uzywlam NAN2 wiec sie przywyczaila bo to melczko slodsze jest,a tu zac inne wiec moze zakceptuje:confused:

no to na pocieszenie dziewczyny moja ulubiona piosenka (ostatnio:))))))
http://www.infinium.pl/teksty/mydelkofa-drozdowska_d50497.txt
no muszę Waam p[owiedziec,ze strasznie mnie relaksuje spiewanie tej piosenki i moje dzieci również:))))))))))))))))))))))tylko mój maz jakiś niewyraźny:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a co do chorych dzieci to ja kini wyjadam wciąż smarki fridą,a kropecka ciesz się,ze przyjechali...jak ewie skali brakło w termometrze paskowym i drgawek zazęła dostawac to nie przyjechali,bo przychodnia do której jesteśmy zapisani ma nocny dyżur:)))))))))))))))))))))))))))))))ekstra co:)))))))i co ja bym miała zrobic jakbym samochodu nie miała???do przychodni jedziemy carem 20 min!!!!!!!!!!!!!pojebany kraj!!!a antybiotyk...ciekawe fakt...oil olbasa też kini nie daje tylko ewie,a b dobra już to pisałam maśc po 6 miesiacu pulmex baby
kate nie wiesz czy jest coś na żylaki jak się karmi???bo w każdej aptece mówią,ze lepiej nic nie brac

reklama
wiecie co, normalnie szalu mozna dostac. od wczoraj maly juz nie ma goraczki, ale bylam dzisiaj na wizycie w przychodni bo w koncu bierze ten antybiotyk i chcialam sie dowiedziec co i jak. babka go obejrzala i stwierdzila ze jest całkowicie zdrowy i nie ma pojecia dlaczego tamta z pogotowia przepisala mu antybiotyk !!! czujecie ? ja tu dziecko katuje antybiotykami zupelnie bez potrzeby :( a jeszcze zeby bylo smieszniej to ta baba z pogotowia przepisala mu o 2 razy za duza dawka i dopiero po jakiejs godzinie zadzwonila do Macka i poprawila sie. w ogole ona jakas dziwna byla (nie wiem czy pijana czy po 72 godzinnym dyżurze). w ogole z nia nie szlo sie dogadac, jakas przyglucha byla, pytala sie mnie po 3 razy o te same rzeczy a jak zadzwonila do Macka to najpierw gadala do niego "panie magistrze" a potm sie spytala czy rozmawia z Wiktorem Wysockim.

Do góry