reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Kropecka, może pijana była. Teraz to takie modne :-(
Dobrze, że Wiktorek zdrowy :-) Jakub też tylko dzień gorączkował (ja do dziś jestem do d...) :-)

reklama
o ja wczoraj myslalam ze leb mi eksploduje. generalnie codziennie chodze bardzo wczesnie spac zeby sie wysypiac, a przez ta goraczke poszlam po 1 w nocy i budzilam sie co chwila bo nie chcial spac w lozeczku tylko spal z nami w lozku co jest dla mnie strasznie niewygodne. wczoraj jak zombie chodzilam a jeszcze na wieczor nie chcial spokojnie zasnac tylko urzadzil wielki krzyk, mialam go naprawde dosyc. dzisiaj juz mi lepiej :)

kropecka ja miałam kiedyś podobnie z Karoliną jak była mała. Też musiałam z nią jechać do całodobowej przychodni, tyle że ona złapała jakiegoś rotawirusa. Wymiotowała i miała biegunkę równocześnie. Jak przyjechaliśmy tam to babka stwierdziła że ona ma chore gardło i przepisała antybiotyk w zastrzyku!!! Od razu wiedzieliśmy, że się pomyliła, bo czerwone gardło to miała od wymiotów, a nie z choroby. Więc na drugi dzień poszłam normalnie do przychodni i lekarka stwierdziła tylko rotawirusa, a gardło zdrowe. Nic jej wtedy nie powiedziałam, że byłam w nocy gdzie indziej ;-) NIestety taka ta nasza służba zdrowia :-(

no a Wiktor oprocz tej goraczki nie mial zupelnie zadnych innych objawow. jadl chetnie i w ogole :( a teraz to juz musze dokonczyc ten antybiotyk :( i musze sie zrywac o 24 w nocy i go budzic zeby mu go podac

Najlepiej czASAMI ZASIEGNAC DRUGIEJ OPINI,jak bylam w karju to bratanica juz 3raz w tym roku choruje i podaja jej antybiotyki,a ma 17mies.dla mnie to przesada,bo przeciez osalbiaja jej system,po namowie matka poszla z nia do innego lekarza a taen odrazu kazal odstawic leki i przepislam syrop i cos jeszcve oraz skierowanie na wymaz,bo moze miec paciorkowaca lub gronkowac
Kropecka bidulko ciezkie to wstawanie,badz silna

moja niunka budzi sie ostatio o 5 6 rano i sobie gada,uff te pobutki,ale chodzi w sumie dosc wczesnie spac 7.30 napozniej juz spi;-)

Maxin moja podobnie. 19.30-20 najpóźniej zasypia. Budzi się o 3 w nocy na cycka i o 5-5.30 już jest gotowa do zabawy. Gada sobie, śmieje się... Ale jak weźmiemy ją do siebie do łóżka to jeszcze godzinkę pośpi:)

reklama
ło boszee Kropecka to niezle ta baba z pogotowia miała nas....e. W kosmos wystrzelic takich normalnie błeee. A moj mały to spi na szczescie cała nocke ale ja go jeszcze o 14 albo i o 1 w nocy karmie przez sen bo dla mnie to wieczor...no i potem on spi do 9 rano potem sie budzi je i po jakiejs godzinie zasypiamy se razem jeszcze hehe i spimy do jakiejs 11 a wiecie jaki jest nasz rekord...Uwaga 13 w południe !! qrdes nie umiem sie przestawic normalnie i moj maz tez jest taka sowa szczegolnie ze on czesto ma takie zmiany ze o 3 w nocy do domu wraca. Ale jak szkoła mi sie zacznie to raz na 2 tygodnie bedzie taki bullll jakby mnie ktos w srodku nocy obudził i wygonił z ciepłego wyrka prosto na ulice buuuu !!

Do góry