reklama
Kochane, daję Antosiowi Hemofer, bo ma za mało żelaza we krwi.
3x10 kropli dziennie.
Kupa jest czarna jak smoła i mamy zatwardzenia.
Co można podawać dziecku, żeby ta kupa nie sprawiała tyle problemów maluchowi?
3x10 kropli dziennie.
Kupa jest czarna jak smoła i mamy zatwardzenia.
Co można podawać dziecku, żeby ta kupa nie sprawiała tyle problemów maluchowi?
Ja nie wiem Julienx ale tez nasz Alek ma jakies chyba zaparcia bo robi tylko 1 kupe ostatnio i sie ciagle prezy i wyje. A powiedz mi na jakiej podstawie wiesz ze Antos ma za mało zelaza? Robili mu badania? I dlaczego? Bo tak sobie mysle ,ze przecierz Alek tez moze miec czegos tam za mało albo za duzo a nikt mu zadnych badan nie zleca...?
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
julienx moze taka herbatke ulatwiajaca trawienie? A je juz Antos tarte jabluszka?
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a moja po mimo jabłuszka ma twarde kupki ale ok 3 dziennie wczesniej robiła 1 na wa dni.
A czy do tego zelaza podajesz witaminki i kwas foliowy bo bez tego ciezko sie wchłania i nie daje efektu.
Moze podawaj w miedzy czasie lakcid i do picia rumianek ja tak robiłam i było lepiej.
A czy do tego zelaza podajesz witaminki i kwas foliowy bo bez tego ciezko sie wchłania i nie daje efektu.
Moze podawaj w miedzy czasie lakcid i do picia rumianek ja tak robiłam i było lepiej.
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A Olus ma katarek i zaczerwienione gardelko... lekarka przepisala cala reklamowke lekarstw... noc mialam nieprzespana... ale to nic... byle by Olusiowi sie polepszylo...
Podziel się: