reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Kochane, daję Antosiowi Hemofer, bo ma za mało żelaza we krwi.

3x10 kropli dziennie.

Kupa jest czarna jak smoła i mamy zatwardzenia.

Co można podawać dziecku, żeby ta kupa nie sprawiała tyle problemów maluchowi?

Ja nie wiem Julienx ale tez nasz Alek ma jakies chyba zaparcia bo robi tylko 1 kupe ostatnio i sie ciagle prezy i wyje. A powiedz mi na jakiej podstawie wiesz ze Antos ma za mało zelaza? Robili mu badania? I dlaczego? Bo tak sobie mysle ,ze przecierz Alek tez moze miec czegos tam za mało albo za duzo a nikt mu zadnych badan nie zleca...?

Moja wczoraj też nie zrobiła kupki i dzisiaj jak na razie tez nie. Nie wiem co jest??/!!!! Ale nie jest jakaś marudna, więc chyba OK.

a moja po mimo jabłuszka ma twarde kupki ale ok 3 dziennie wczesniej robiła 1 na wa dni.
A czy do tego zelaza podajesz witaminki i kwas foliowy bo bez tego ciezko sie wchłania i nie daje efektu.
Moze podawaj w miedzy czasie lakcid i do picia rumianek ja tak robiłam i było lepiej.

reklama
Do góry