reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Abryz bardzo Wam współczuje u mnie tez szpitalik
życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka i formy
wiesz teraz to juz sobie uświadomiłam ze ja Nadia bedzie coś przynosić do domu to napewno mały to złapie, kurcze :((((((
i tak zaczeła nam się jesień buuuu

Abryz ucałuj Jakuba, masz odciągacz frida? Bardzo polecam. No i oil olbas. My tez nadal borykamy sie z katarkiem :-(
Kate , ale sie u was ciągnie z tym choróbskiem :-(
Zdrówka życzę :-)

ewe danke sehr...ten masaż to chyba taki sam jak nam przy ewie kazali robic,krople mam,ale nie wiem jak to bedzie z tym okulistą:/
frida faktycznie milion razy lepsza od gruszki,oil olbas też,po 6 miesiacu niezastąpiona maśc pulmex baby,do nosa nam dała teraz otriwin...
u mnie tez wszyscy przeziębieni,na szczęście kiniuśka nie ma zatkanego noska...
życzymy wszystkim szybkiego powrtotu do zdrówka:)))))

kate, abryz - współczuję wam :-:)-:)-(
u mnie za to Ania jest chora - churchla, aż sufit odpada. Biedactwo.
a co gorsza byliśmy w srodę na RTG z jej kolanami( od dłuższego czasu bolały ją czasami kolana) i okazało się, ze jakieś dziwolągi powychodziły ( na szczęście lekarz powiedział, ze tak czasami bywa u dzieci). Trochę się wkurwiłam bo do ortopedy zapisują w listopadzie dopiero na styczeń. Na szcęście Roman podskoczył do lekarza i ten mu powiedział, ze nie jest tak źle- jak Anai wyzdrowieje to mamy z nią podjechać do niego ( plusy pracy w szpitalu - lekarze są na miejscu). Dodatkowo wypatrzyłam, że ma krzywo łopatki ( też ma skierowanie do ortopedy). Tak to bbywa -dzieciom sie nie chce nosić torby na obu ramionach.

No tak, małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot :-( ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !!!!!!!!!
Zastanawiam się tylko kiedy Karolina coś przyniesie z przedszkola.... :-(

Dzięki :-)

Z Jakubem już lepiej (i całe szczęście). Właśnie zaślinia matę.
Za to mnie w nocy powaliło na maxa. Miałam taką delirę, że musiałam wstać i się ubrać jak na Syberię (gruby sweter i ciepłe skarpety). Telepało mnie po całym łóżku. Zżarłam APAP i temperatura spadła do 38,2. W końcu padłam. Dobrze, że Jakub spał spokojnie i nie wymagał moich interwencji.

reklama
duzo zdrówka dla chorowitków.
a moja Natala szczepionke zniosła tak jak by jej nie było:-D
ale niestety od kilku od 3 dni w południe od 14do 16 ma mocne ataki krzyku i ok 17 ponownie dostaje jesc wiec nie z powodu głodu czy kolki bo brzuszek ma miękki i dodaje jej do posiłków espumisan. Juz nie mam siłe i sama nie wiem co robic.

Do góry