reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
ja ide z mala do lekarza....nie dosc ze niechce jesc to ma zas temp chyba od tych krzykow-37.6 i jak dzis nakrzyczala to zas kaszlec zaczela...martwie sie o nia bardzo:(

No czekamy...Lilith
A my z godzine temu dopiero wrocilismy z Centrum zdrowia dziecka...Uff...Uff. Normalnie bylismy tam na 9 rano. Tak nas ganiali z jednego budynku do drugiego, z pietra na pietro a to jest ogromne gmaszysko...jeszcze jakies niepoinformowane osoby wprowadziły nas 2 razy w bład i tak po godzinie sie dopiero zarejestrowałam :p A wszedzie kolejki ze ło boszeee...Na szczescie Alus był b. grzeczny i jakims cudem zasnał wtedy kiedy powinien, bo sie okazało, ze te badania robi sie jak dziecko spi, wiec dałam mu jesc i zaraz zasnał. Miałam stresa bo bałam sie ze zanim ta baba ruszy tyłek do tego gabinetu to on sie obudzi. Ale super bo sie nie obudzil i co najwazniejsze badania wyszły b. dobrze, i nie musimy tam juz wracac ;D Bo znajoma mowiła, ze zanim okazało sie ze jest wsio Ok to trzy razem tam z dzieckiem jezdzili ::)

zeby gorne ida na calego dwa naraz!
no i jest tez przeziebiona!!! ale tylko troszeczke! od tego slinotoku mam isc jak chce do laryngologa dostalam skierowanie.kazal uzbroic sie w cierpliwosc bo moze pojsc juz szybciutko a moze sie wlec...mwoil ze powoli beda tez juz szly dolne i chyba tez 2 naraz...jestem w szoku....
przepisal leki , na zabki mam dawac zel , a mleko zageszczac tym preparatem z apteki juz a nie kleikiem.

reklama
Do góry