reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
A my już po szczepieniu. Lekarka pozwoliła wreszcie zaszczepić. Zbadała małego i powiedziała, że jest ok. Mam jeszcze podawać Lacidofil i za tydzień przyjść do kontroli. Wtedy też dostaniemy skierowanie na posiew kału.
Jakub waży "tylko" 8 kilo. Przez tydzień przybrał 200g. Kruszynka ;D ;D ;D
Może się obejdzie bez wizyty w poradni chorób zakaźnych, bo te Jakubkowe-kupkowe objawy wskazują na alergię pokarmową. Boże, jaka ja głodna jestem.Niedobrze mi się robi, jak pomyślę, co mogę tylko jeść. W dodatku chłopakom robię urozmaicone posiłki, które mogę tylko wąchać :-(

hejko LILITH wiesz, wlasnie myslalam co tam u Ciebie, nie poazujesz sie na mamuskach ze sląska, martwiłam się...ale widzę że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządeczku... obserwuj swojego maluszka, jezeli temp mu wzrosnie to jest powod do martwienia się... w chwili obecnej tj. jak ma tylko 37,1 to nie jest jeszcze powod do martwienia się.. taki maluszek jak Twoj moze miec w granicy 37 stopni temp ciałka.Acha jezeli mierzysz to tylko w pupce wtedy jest miarodajny pomiar, pod paszką nie za bardzo.. :) :) :) :) pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciorka!!!! buziale
P.s. zajrzyj na nasze forum cioteczko czasami!! ;D ;D ;D

Trysia milo ze pamietasz!!!
no a ja jakos tak zaczelam przychodzic bo dziwnie sie czulam...taka nie w temacie:):) dziekuje Ci bardzo za rady!!!

Abryska padam na ryjoka najpierw przedszkole pózniej zakupy z Nadią i wogóle spalam się psychicznie i ścinam z mezem hihihihihih
ciesze sie ze Jakubcio pięknie przybiera najwazniejsze ze nie ma zadnych innych objawów
moze rzeczywiscie po lacidofilu bedzie lepiej
oby wyniki były ujemne

a Ty to jusz chyba szkapina co? ;) :)

Kate, Nadia już do przedszkola?? Trudne rozstania. Piotrek wył mi prawie cały rok (jak przychodził, ale wychodzić nie chciał). A z mężem fajnie się ścinać - przynajmniej nie jest nudno ;)
Może warto Nadię zaszczepić przeciwko pneumokokom ???

oj tak juz przedszkole
dzis byłam z Nadia 1h a mały spał smacznie w wózku
narazie ok nie chciała wyjsc zobacze co jutro

a jesli chodzi o szczepionke na pneumokoki to juz w lipcu pytalismy nasza pediatre co o tym sadzi i ona powiedziała ze jesli Nadia czesto nie choruje to dać sobie spokój a jesli chcemy na siłe to tą nową za 300 z groszami

wiesz ile pisałam tą odpowiedz chyba z 20 min rozrywana jeste hihihih pomiedzy sówką Viktorkiem a kolacją Nadii hihihihi

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry