reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
jestem niestety nie jest kolorowo, od wczora bieganina lekarz ogólny w przychodni na wszystko postawił stwierdzenie Fizjologiczne a prywatnie
silna anemia hemoglobina ponizej 9
skierowanie na badania do laryngologa czy w wyniku czestych ulewan po sedzeniu sól z zoładka cofa sie przez nos i trzeba sprawdzic jak tam sprawy sie mają nie tak z noskiem jakis czop,
do tego usg jamy brzusznej usg ciemiAczkowe badanie moczu na ciepło,no i do neurologa.
Koszmar. przepisane mamy zelazo , ale najpierw wszystkie badania
sZLAK, A JEDNAK NIE JEST DODRZE JAK DZIECKO DUZO sPI.

jAK ZNAJDE CHWILKE TO SIE JESZCZE ODEZWE. DZIEKI I TRZYMAJTA SIE

Heksa, będzie dobrze. Malutka szybko dojdzie do siebie. Najważniejsze, że wiesz, co to za paskudztwo. Trzymam z Jakubem kciuki :-)

heksa DUŻO ZDRÓWKA DLA NATALKI Trzymaj się i jakoś musisz przeżyć te wszystkie badania. Przynajmniej będziesz wiedziała co jest. Będzie dobrze. Bądź dobrej myśli....

ojejciu... - strasznie mi przykro heksa - ale jeżeli to anemia - to żelazo na pewno pomoże. Porób te badania i daj nam znać. Nie martw się będzie dobrze.

Heksa to przez niską hemoglobine ona sobie posypia dasz zelazo to wzrosnie i dotleni organizm i bedzie ok

TRZYMAJ SIE DZIELNIE Z NATALKĄ BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE

my bylismy na usg bioder i tak jak przypuszczałam nie jest dobrze :( obustronny niedorozwój
mamy ćwiczyć i za 6 tyg kontrola

Kate, czyli to samo co u Nadii???
Rehabilitacja czyni cuda, więc za 6 tygodni będzie na pewno znaczna poprawa, a za kilka lat będziesz Vikinga ściągać z najwyższych drzew w okolicy :-)

reklama
dZIEKI ZA WSPARCIE
KATE U MNIE BIODERKA TO JEDYNA RZECZ KTÓREJ SIE NA RAIE NIE CZEPIAJA.
RZYCZE POWODZENIA I NIESAMOWITYCH EFEKTÓW W WYNIKU cWICZEN.

Do góry