reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
heksa moja ewa też miała anemię,ale po kilku misiącach zajadania się hemoferem przeszło,także się nie matrw...trzymamy kciuki...
Kate,a kurde nie masz tej rozwórki no nie???współczuję tak czy siak...ciekawe kiedy my w końcu pójdziemy...mąż już 2 tyg ją umawia:)))ja ją zapisałam na10 sierpnia,więc chcę najpierw gdzieś pójśc prywatnie

Abryz to nie to samo co u Nadii.Viking ma płaskie to do czego wchodzi panewka ale lekarz nawet nie kazał mi pieluszkować szeroko ani zakładać takiej specjalnej poduszki.Ćwiczyć rowerki odwodzić bioderka.Nadia miała dysplazje a on coś innego.
Troche spokojniej do tego podchodze bo wiem że to się leczy i wszystko będzie dobrze.Masz racje bedzie skakał po drzewach :laugh: :laugh:
Dzieki Abryz i heksa :)

Heksa trzymamy kciukaski - na pewn bedzie dobrze - ja się na tym ni zanm ale jak dziewczyny pisza że anemia nie taka strszana to pewnie to i prawda. będzie dobrze, zobaczysz

Dziewczyny co do tych bioderek - ja mam napisane "ograniczenie odwodzenia niewielkiego stopnia" i kazał szeroko pieluchowac. Czyli to chyba nie jest jeszcze dysplazja, nie?

Głuszek, współczuję Marysi być szeroko pieluchowaną w te upały. Widziałam, że często śpi na brzuszku, więc zamiast pieluchy, podkurczaj jej nóżki. To też działa :-)

Powiem ci szczerze ze czekam aż sie schłodzi ina razie jej nie pieluchuję (dowiedziłam sie o tym w poniedziałek dopeiro wiec pare dni chyba jej nie zaszkodzi jak jej nie bede pieluchowac).
Abryz czyli jak lezy na brzuszku to mam jej taką żabę robić tak?

Moja Pola jest dzisiaj po szczepieniu. Powiedzcie, czy to normalne, że od 12 caly czas spi z przerwa tylko na 15 minutowe karmienie? Przebudza się tylko na kilka sekund- zapłacze i znowu śpi. Jakoś mi dziwnie, że cały dzień śpi. gorączki nie ma...

reklama
Do góry