reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

A+T+A ja bardzo dziękuję ale lekarz powiedział aby odstawić wszystko i stosowac tylko debridat a ja dodatkowo daje lactoral
powiem Ci ze widze efekty :)

reklama
No jak Ali brzuszek sie przyzwyczail do SabSimplexu, to tez przeskoczylismy na Debridat i naprawde bylo jak reka odjal - a ile go bierzecie? Bo my bralismy 2 razy dziennie po 2 ml.

ja na razie też zostane przy Debridadzie i Lakcidzie (bierzmy 3 x po 2,5 ml) ale jesli to nie pomoze to hcętnie odkupię - dzięki ;)
Ale skoro sa efekty u Kate i u ciebie też to jestem pełna nadzieji

Kurde Kate dałabym sobie rękę uciąć że dziś 14 upsss - ale skucha ;D ;D ;D ;D

A+T+A bierzemy 3x2,5 ml tak jak głuszek

Głuszek nie skucha tylko macierzyństwo ;D ;D z 1 łatwo zrobić 4 he he (kiedyś to zrobiłam w pociągu ze swoją legitymacją kolejową zeby uratować swoją pupe ;D ;D ;D)

Ojejku dopiero teraz przeczytałam posty z ostatnich dni. Heksa mam nadzieję, że lekarz dzisiaj stwierdził, że wszystko dobrze z Natalką.
Ja nadal podejrzewam u mojej Ani skazę białkową i stopniowo będę odstawiać od piersi, bo nie mogę być cały czas na takiej diecie. Zauważyłam, że jak odstawiłam nabiał to skóra na buzi zaczęła się wygładzać i znikają wszelkie krostki.

no u mnie wlasnie nie jest tak rozowo, odstawilam caly nabial z 2 tygodnie temu a krostki jak byly tak sa :/

Ja wiem Głuszek, że chciałaś mnie ubiec w życzeniach dla Kate, ale Cię przejrzałam ;D ;D ;D

reklama
własnie Abryz rozgryzłas mnie - ale wiesz jhak jest - kto pierwszy ten lepszy.

Heksa i jak tamz tymi wynikiami??? DAj znać

Kropecka - może to nie skaza bialkowa

Trini - przykra sprawa- a moze warto jeszcze pobyć na takiej bezmlecznej diecie???? (choć wiem ze ciężko)

Do góry