reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

no mi np lekarka pstatnio z Wiktorem stwierdzila ze to infekcja wirusowa (antybiotyki sa na bakteryjna) i kazala jakies tam leki brac, po czym stwierdzila ze jesli goraczka nie przejdzie po 1 dniu to moze wtedy zastosowac antybiotyk. przepisala mi go ale nawet go nie wykupilam bo to tylko strata kasy. raz juz dalam Wiktorowi niepotrzebnie antybiotyk i potem zalowalam ze nie kierowalam sie swoim rozumem.

Maxin, z Wiktorem juz wszystko OK.

reklama
Mojemu kacprowi ostatnio (nie celowo ) zadzialalo na zadsza kupke deser z jabłek i suszonych sliwek ! Aż sama się zdziwiłam bo on to zawsze robi taki luźne kupy !

Dziekuje dziewczyny! ale jednak te moje domowe sposoby podzialaly i zrobila dzis juz jedna ladna normalna kupe! ale smecte kupie na wszelki wypadek!!!

Qrde jakby moj zrobil 1 kupe dziennie to bylby chory i chyba by mu brzuch pekl:baffled: Normalnie najmniej robi 3 ale jest od 3 do 5 tak normalnie i sa wlasnie zazwyczaj luzniejsze a jak ma rozwolnienie to wali z 8 i dostaje odparzenia tylka:zawstydzona/y: teraz juz mu przeszlo praktycznie ale smekty nie ruszal nawet przez sen normalnie odzucalo go. A i teraz ma wogole faze anty owocowa wiec moze sam sobie tez tym regoluje bo przeciez od owocow jest zadsza kupa a on robi sceny pol godzinnego ryku jak mu sie chce dac cos z owocami, nie no sory toleruje jedynie banana. A dzis dalam mu spokoj bo chisteryzowal wlasnie przy probie podania deserku tego sliwka z jablkiem i dalam mu kawalek buly a po jakim czasie dalam mu jeszcze raz sprobowac i nagle zjadl pol sloiczka:confused: mowicie ze to tez na rozwolnienie...ja myslalam ze ogolnie suszone sliwki sa na zaparcia dobre:confused:

a Weronika ma dzisiaj katar - leci z nosa jak z kranu i łzy kapią cały czas z oczek... a marudna przy tym jest.. ło matko... :no: na szczęście teraz śpi :tak:

Ola u nas dokladnie to samo!!
jestem zalamana...tu za niedlugo wyjazd szczepienie miala miec a tu takie cos sie przywleklo.dalam uderzeniowa dawke wit C calcium a tem miala tylko 37.8 wiec nie zbijalam i sama przeszla.
ale mam do was pytanie...chce jej dzis zrobic grzanki z czosnkiem a do picia dac mleko z miodem i czosnkem tylko powiedzcie to sie daje kubek do wypicia czy kilka lyzek? i ile?
tak samo jesli chodzi o sok z cebuli....

jesien przyszla i zas kazdy zakatarzony:no:,az tak zimno w pl? niewiem co zabrac,cieple rzeczy?
zdrowka dla maluszkow:-)
lilith chyba dawke trzeb zmniejszyc proporcjonalnie do masy ciala,moze wiec zamias kubka to 1/3.

reklama
dziekuje Maxin!
a ten sok z cebuli to jak czesto i ile dawac?
a moze macie jakies inne sposoby? nasz lekarz antybiotyk przepisuje jak juz nie ma innej rady ... nie znosze lekarzy ktorym nie chce sie wysilic i wala odrazu antyb!

Do góry