reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Kurcze Julka sie rozchorowała wczoraj dostała wysokiej gorączki koło 23.00 wymiotowała byłam przerażona, ona tylko raz mi chorowała i to był lekki katar. Dałam jej ibufen ale męczyliśmy się całą noc.Dzisiaj byłam u lekarza zapalenie gardła dała jej antybiotyk Ospamox i waham się czy jej podać, na razie gorączka spadła ale nie wiem co w nocy. Doradzcie coś bo nie jestem przekonana do podania antybiotyku, czy któraś z Was to podawała??

Spróbuj zbijać gorączkę, cebion i clemastinum 2xdziennie, dawaj dużo pić, na gardełko Tantum Verde. Może wystarczy :-)

Zdrowia dla chorowitków. My kończymy walczyć z katarem :-)

OOO biede dziecieczki,zmina chyba sie zrobilow Polsce,tyle roznych chorob w powietrzu

dobrze,ze Pola szybko doszla do siebie

Julcia oby szybko wyzdrowiala

widze ze jestescie abrdzo ostrozne z antyb. a w pl lekarze przepisuja na wszytsko co?:no::dry:

jeszcze raz zdrowka:-):tak:

a jak Wikus?

I jak Kasiak podałaś antybiotyk??? Ja nie podałam- pisałam o tym kilka postów wcześniej. Pola też miała zapalenie gardła i b. wysoką gorączkę. Nie dałam antybiotyku- tylko acidolac i cebion multi i ibum i przeszło.

Z Julką lepiej nie podałam jej antybiotyku na wieczór ibufen cebion i tantum verde. Od rana nie ma gorączki podałam tantum zobaczymy co będzie dalej. to pewnie jakieś wirusowe cholerstwo. Dzięki za odp. i zainteresowanie całusy dla chorowitków

ja też nie podałam Wiktorowi antybiotyku. Według mnie zbyt często lekarze przepisują antybiotyki, właściwie na wszystko.

reklama
Zgadzam się, że lekarze w Polsce za często przepisują antybiotyki, a to tak "jakby strzelać do muchy z armaty" (gdzieś to przeczytałam i bardzo mi się spodobało)

Do góry