kurcze - a ja walcze cały czas z odparzeniem pupy Mirka - już nie wiem co mam mu dawać ( tormentiol tez nei działa) - biega cały czas ( jak jestem w domu) bez pieluszki - nie wiem co? musze pogadać z moją mamą czy nie daje mu serka buałego i żółtego - bo może to być problemem. Już sama nie wiem
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Gosiek ja mam takie problemy z odparzeniami jak tylko małej zaczynaja wychodzic jakies zębole wtedy w tak błyskawicznym tempie i cholernir mocno sie odparza ze niestety musiałam isc do lekarza bo podobnie ani tormrntiol nic nie pomagało dopiero jak mi przepisała takie masci jakies specjalnie robione w aptece 3 rodzaje na zmiane to pomogło i lakcid.
oo wspolczuje maluszka,ja malej zawsze nakladam jak juz ma czerwona dwa kremy metaniu tutejsza,zolta bardzo brudzac,na to nakladam sudocrem i ladnie sie goi,ale sprobuj gosiek isc do lekarza moze wam cos przepisze:-)
ZNIKA POWOLI - po wyeliminowaniu czynników alergizujących ( mleka, sery, nabiał, kakaao, czekolada, miód, orzechy) - tak u Mirka i u mnie. A więc znowu powrót do diety. Po jakimś czasie będę wprowadzać pojedyńcze składniki i zobaczę co go uczula.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Duzo zdrowka dla Wiktorka....
reklama
Podziel się: