reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Dziekujemy za slowa pociechy. Alunia juz jest calkiem zdrowa, bo bardzo nas cieszy :)
guniu - ale sie Wam przytrafilo. Duzo zdrowka dla Agi!
Jak Natalka Maxin? Lepiej jej juz?

reklama
Natalka lepiej dzis w koncu zjadal caly obiad,pochrupala ciatsek i tylko jedna mala kupka,wiec dziecko dochodzi dos iebie,a moje serce sie cieszy:tak:

Jejciu - ale straszne rzeczy porobiły się naszym maluszkom- jak to czytałam to aż....
dobrze, że już lepiej
Super, ze już Ali to świństwo przeszło
Gunia - szczerze współczuję - tobie - jako matce takie coś przeżyć i Agusi - musiała strasznie cierpieć - oby ta blizna jej zeszła - tak jak mówi lekarka
maxin - dużo zdrówka dla Natalki

a mój Mirek też miał wypadek - wczoraj jak był w piaskownicy z moją mama - to tak niefortunnie się przewrócił na beton, że "rozbił sobie główkę" - ma całe czorło podrapane - jeden wielki strupek - wczoraj mu przemywałam woda utleniona główkę - do lekarza nie poszliśmy - bo zachowywał sie normalnie - tylko urok osobisty utracił na tym - bo rana jet powierzchowna
pa dziewczyny - trzymajcie się

Gunia - nie martw sie - będzie dobrze - wszystko wygoi sie tak jak pisała Mandarynka - tylko nie opalaj tego - ja tez niedawno miałam bardzo mocno poparzoną rekę( cała dłń - pisałm wam nawet i teraz już nie m asladu - a z dłoni miałam jeden wielki bąbel) - tylko porządnie smaruj - bo skóra maluszka jest bardzo delikatna

Gunia, współczuję bardzo - mam nadzieję, że Aga szybciutko się wyleczy
Miruś też na pewno odzyska swój urok w tempie przyspieszonym :tak:

Oby szybko sie zagoiło Mireczku!
Adze pieknie sie goi, teraz juz zostal tylko blado rozowy slad. Dzieki za slowa pociechy :tak:

Maxin no właśnie nie moge sie zmobilizowac zeby zrobić, wiem głupio to wyglada, Agi zdjecie sprzed kilku miesiecy...

reklama
witajcie mamy majowe,ja jestem tegoroczną majówką.mam pytanie o szczepionki do mam,które posłaly dzieci do żłobków.ja jeszcze nie wiem,czy poślę,ale raczej tak.podobno wskazane byłoby zaszeczepić mała na rotawirusy.problem w tym,że szczepionki akurat nie ma-bedzie we wrześniu,a my się szczepimy już 3 września,więc nie wiem,czy się załapiemy.jakie macie doświadczenia z tymi właśnie szczepinkami?szczepiłyście,czy nie?a jeśli tak,to czy pomogły,czy razczej nie bardzo?z gory dzięki za odpowiedź :-)
pozdrawiam
Beata

Do góry