reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D cuda się zdarzają... już straciłam wszelką nadzieję... bejbiczek rozłożył nóżki!!!!! GIN powiedział, że rzadko mówi jaka płeć póki nie jest pewien choć na 90%... a nam powiedział, że to jest taka 100% kobitka, że już zdania na pewno nie zmieni! :-D zaraz idę robić się na bóstwo, jak przystało na mamusię pięknej DZIEWCZYNKI i jade kupić jakąs różową sukienusię! w końcu! koniec z kupowaniem żółtych i zielonych ciuszków! :-D

gratulacje
Koniecznie kup jakieś uziowe ciuszki:-):tak::tak::tak: Tylko uważaj bo w sklepie dostaniesz od ilości oczopląsu:-D:-D

We wrzesnioweczkach jest juz tyle postow, pomyslalam rowniez ze mozemy tutaj porozmawiac sobie o naszych przeciuciach do plci dziecka, potem bedziemy sprawdzaly to z usg a nastepnie z rzeczywistoscia po porodzie:-)

Moga to byc przeczucia, pragnienia nasze:-)

To ja zaczne!!!
Jakos czuje ze bedzie synek, moze dlatego ze boje sie nawet pomyslec ze moglabym miec dziewczynke, o ktorej tak marzymy, chociaz bardzooo chcialabym coreczke :tak::-)Ktora z Was dopisuje sie na liste mam pragnacych coreczke???:-):tak:

Ja mam i miałam w pierwszej ciąży podobne odczucia, oboje z mężem marzyliśmy o córce za 1 razem się udało i mamy córcię, obecnie straszenie się "biomy", chociaż z USG wychodzi, że również będzie córcia:) ale tyle słyszy się o niespodziankach "zmiany" płci przy porodzie, że pewna doza niepewności pozostaje, obawy te nie oznaczają jednak, że nie będziemy się cieszyć z chłopca, ale wiadomo każdy ma jakieś marzenia;) Moje przeczucia w obecnej ciąży kiedy jeszcze nie wiedziałam co będzie były skierowane raczej w str. chłopca, ale nie tyle ja byłam przekonana co raczej przewaga płci męskiej w rodzinie męża nasuwała mi takie przypuszczenia, że i u nas drugie dziecko będzie chłopcem.

już przyzwycziłam sie do mysli że bedę mamusią dwóch synków:tak:jestem z tego powodu bardzooo dumna, i nie wiem czy chciałabym juz na tym etapie zamienić Adrianka na np Claudie:-p:zawstydzona/y::no: już mówię to brzusia w rodzaju meskim, wszystko mam dla chłopczyka, psychicznie się przestawiłam, juz nawet różowe ubranka na mnie nie działaja tak jak działały, że ryczałam:sorry2::zawstydzona/y:
tak Bóg chciał a ja się cieszę że skarb jest zdrowy i że wogóle jest :tak:;-)
może kiedyś przyjdzie i czas na córeczke:confused::-p;-):tak:

oli - ja własnie chciałam miec trójkę bąbli, w tym własnie dwóch synusiów... a ze od razu wyszła parka, to trzecie dziecko raczej neistety mi nie grozi... mąz nie chce, boi sie ze bedzie druga córeczka... :baffled:

A my mamy mieć córeczke, tzn na początku 6m-ca ciąży lekarz z USG we Wrocławiu powiedział, że widzi dziewczynkę..... mam nadzieje, że na kolejnym USG mój lekarz prowadzący również potwierdzi dziewczynkę, bo sukieneczki już na naszą żabkę czekają.... :tak:

reklama
wydawało mi się dziwne kiedy niektóre dziewczyny pisały, że zmieniały im się przeczucia w czasie ciąży...
A teraz sama jestem tego przykładem. Na początku miałam 100% przekonanie, że dziewczynka. W wyobraźni tylko dziewuszkę widziałam... A teraz jakoś tak chłopca czuję... :-p

Do góry