reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Sarenko gratulacje:tak::-)ciekawe czy nic nie wyrośnie waszej małej ;-):-p:laugh2::laugh2:

ja dziś na 15 mam usg, zobaczymy czy się potwierdzi syneczek;-)

reklama
Sarenka gratuluję dziewczynki!!!
Inka a w którym tygodniu u Ciebie stwierdzo że to jednak chłopiec????

Mam nadzieję że u mnie płeć się już nie zmieni bo różowe ubranka już nabyłam:-D. Płeć określona była w 20 tygodniu.

Empolan chcesz powiedzieć, że z chłopca zrobiła się dziewczynka- a w którym miesiącu stwierdził lekarz,że to chłopiec. Pytam bo ja już jestem na maxa przyzwyczajona do synka, nie mówiąc o moim mężu, który by się chyba załamał gdyby małemu coś zniknęło

henrietta nie, nie, gin miała na myśli niespodziankę przy porodzie - to była luźna rozmowa, bez USG. Ale koleżanki Tosia była chłopcem aż do siódmego miesiąca. Także te kilka proc. niepewności zawsze zostaje ;-)

henrietta nie, nie, gin miała na myśli niespodziankę przy porodzie - to była luźna rozmowa, bez USG. Ale koleżanki Tosia była chłopcem aż do siódmego miesiąca. Także te kilka proc. niepewności zawsze zostaje ;-)
a to ciekawe, z dziewczynki na chłopca słyszałam ale odwrotnie nie;-):-pzobaczymy we wrześniu:tak:

ja dzisiaj byłam na usg, potwierdzony synek w 90%:-):tak:

to zdjęcie potwierdzające płeć mojej niuni.:-):tak:
córcia Nikola:happy2:

Załączniki

• DSC00116.jpg
    DSC00116.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 174
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry