reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
kaluska-ja tez mialam tylko 1 usg i ginekolog powiedziala nam ze chlopak, i wtedy tez bylam pewna ze chlopak-a teraz sie tak zastanawiam a jak bedzie dziewczynka-nawet imienia jeszcze nie mam:szok: dla dziewczynki....a maluszek juz spozniony 2 dni.
Choc podobno to chlopcy rodza sie pozniej:tak:

Ja mialam 4 razy usg i za kazdym razem mowia ze synus-dwoch lekarzy;-)
Ale tak na serio nigdy nie widzielismy na zdjeicu usg siusiaczka :-p:laugh2::laugh2:
Jak chodzilam z olisiem wyraznie bylo widac sprzecik:rofl2::tak::-D
Ale po wygladzie brzuszka i kalendarzu chinskim i wogole wiem ze jest synus, zreszta jakby sie okazalo zejednak jest coreczka to czulabym sie jakby mi ktos zabral Adrianka:-:)sorry:chodz na poczatku marzylismy o drugiej corci:cool2:

dziewczyny chyba zadnej z nas nie przytrafila sie niespodzianka???????Wszystkie potwierdzilysmy plec z usg??:rofl2: a co do odczuc, rowniez sie nie pomyslilam-jest chlopczyk:tak:;-)

Ja sie pomylilam :) czulam ze chlopak, po usg pierwszym wyszlo ze dziewczynka i juz do konca wiedzialam,ze dziewczynka... i w sumie nie myslalam,ze bedzie niespodzianka! Wszystko mialam rozowe...
ale faktycznie.... wszystkim sie sprawdzilo,to co z usg... :rofl2:

Moj bobasek to był tak ułożony że ciężko było dojrzeć na USG tylko raz lekarz mi powiedział że chyba dziewczynka tak na 70% a na kolejnych żebym się nie nastawiała za bardzo bo jest tak ułożone że nie widać a z dziewczynkami to różnie bywa ;) Ale ja jakoś czułam że to dziewczynka no i jest córeczka :)

U nas wszystkich sie sprawdziło, ale u mnie na porodówce koleżanka przeżyła szok, chodziła do różnych lekarzy!!miała ok 8 usg i na wielu potwierdzoną dziewczynkę, po mega szybkim porodzie okazało sie, ze wyszedł ku wielkim zdziwieniu lekarza, ojca i matki SYN:)
tak wiec niespodzianki się zdarzają.

Mi 4 niezależnych lekarzy powiedziało, że będzie dziewczynka no i tak się nastawiłam, ale do samego końca nie wierzyłam temu na 100%. Wszyscy mi różowe ciuszki przynosili, ale jak ja coś kupowałam np. pościele, ciuszki, zabawki to raczej w neutralnych kolorach, tak na wszelki wypadek:) No i wyszła śliczna córcia, która teraz leży ubrana w żółte śpiochy:cool2:

Ja zanim mialam zrobione usg wiedzialam ze bedzie chlopiec, no i moje przeczucie potwierdzilo sie i teraz mam slicznego synka:-):happy::happy::happy2::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry