ja miałam przeczucia na chłopca i wszyscy w koło mówią że chop będzie ale na usg połówkowym pani doktor mówiła że raczej dziewczynkę widzi a teraz to i ja już nie wiem i nie mogę się doczekać piątku bo wtedy się okaże - chyba że się schowa
reklama
ja byłam na usg połówkowym tydzień temu i kobieta od usg stwierdziła,że dla niej to jest dziewczynka bo widzi jakieś dwa punkty.Do tej pory chciałam mieć chociaż taką nadzieję...a teraz,zamiast przestać się zadręczać i cieszyć,że ją mam,ja zaczęłam się dręczyć czy kobieta aby nie pomyliła się na usg,czy była pewna,jaki miała ton głosu... przecież to szaleństwo...dzisiaj już tak rzadko się mylą...
a tak zmieniając temat...wakacje się skończyły...gdzie są wszyscy?
a tak zmieniając temat...wakacje się skończyły...gdzie są wszyscy?
rezeda
Fanka BB :)
U nas miała być dziewczynka i jest dziewczynka :-) Jedynie z kalendarza się nie spr bo wychodził chłopak. Wróżba obrączką zaliczona. Wyszła dziewczynka.
kaluska
Nam lekarz dwa razy na USG powiedział ze raczej wygląda na chłopca ale że nawet paznokcia sobie nie da za to uciąć ( to takie zwykle usg- wczesne lata 80te;-))
My jednak tak nastawiliśmy sie na chłopca ze wszystkie ciuszki kupiliśmy typowo chłopieńce ( tylko rozmiar 62 )
a teraz mam dziwne przeczucie, że to jednak dziewczynka
tak na prawdę dowiemy się dopiero po porodzie i może tez ma to swój urok?
My jednak tak nastawiliśmy sie na chłopca ze wszystkie ciuszki kupiliśmy typowo chłopieńce ( tylko rozmiar 62 )
a teraz mam dziwne przeczucie, że to jednak dziewczynka
tak na prawdę dowiemy się dopiero po porodzie i może tez ma to swój urok?
E
Elunia1609
Gość
mi w sumie lekarz powiedział dwa razy ... a ostatnim razem powiedział że nie może potwierdzić ... ale to już inny ;-) ale ja i tak wiem że będzie synek poza tym już czekają na niego samochody
kaluska
ja w zasadzie wcale nie mam potwierdzonego chłopca bo lekarz sam nie wiedział a na 50% to wiedzieliśmy i bez USG;-)
no ale jakoś nastawiliśmy się na chłopca a dopiero teraz zastanawiamy się czy to aby nie dziewczynka
no ale jakoś nastawiliśmy się na chłopca a dopiero teraz zastanawiamy się czy to aby nie dziewczynka
reklama
E
Elunia1609
Gość
ja w zasadzie wcale nie mam potwierdzonego chłopca bo lekarz sam nie wiedział a na 50% to wiedzieliśmy i bez USG;-)
hehe to pewnie dziewczynka będzie
Podziel się: