reklama
Post_ptaszyna apeluje do Ciebie !!! Wybralismy imiona i mozesz tam dopisac na liste wrzesnioweczek! KINGA JOANNA (na drugie)
No i pieknieee, gratuluje wyboru, jednak Kinnga byla od poczatku i tak zostalo;-)
Apropo kalendarza chinskiego to mi ze wszystkich wrozb sie sprawdzil tylko ten kalendarz, wszedzie wychodzila coreczkaale to moze przypadek
No juz malo co a nie bylaby Maja.. ale moja kolezanka poronila... jakis czas temu, dlugo sie staraja o dzidziusia i nic, a chcieli Maje.. wiec juz sobie odpuscilam.. I dokladnie.. Kinga byla od zawsze.. nawet jak jej w planach nie bylo hahaha wiec nie wiem, nad czym ja sie zastanawialam !
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
princi..
Gratuluję wyboru
Apel usłyszany i wykonany:-):-):-):-)
Gratuluję wyboru
Apel usłyszany i wykonany:-):-):-):-)
Eli88 i Ewelin dzieki za odp. Szukalam o tym na necie ale bylo tylko o tym zapaleniu odnosnie do tarczycy a nic nie bylo o sercu.Przed wczoraj bylam u mojej gin.wiec sie jej zapytalam o to a ona ze nie trzeba dalszej diagnostyki i ze to nie jest grozne dla dziecka i ze teraz nie mozna nic zrobic.Podobno po porodzie przeprowadza badania i u dzieci z tym zapaleniem slychac szmery w sercu ( dlatego robia Echo pozniej i jest wszystko ok).
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jeżeli chodzi o marzenia, to chcielibyśmy córeczkę ....... pierwsze było niespodzianką aż do porodu, choć wewnętrznie czułam,że to jednak chłopiec i jest Kacperek ....... teraz jeżeli chodzi o wróżby z obrączką i te % to wychodzi dziewczynka, jeżeli chodzi o tablice chińskie to jednak chłopiec, jeżeli chodzi o opinie innych to tez mówią,że dziewczynka, a ja co czuję ............ na razie chyba tylko tyle,że rośnie we mnie małe szczęście ...... które wczoraj miało już 10 cm
a rzeczywistośc pokazała,że jednak chłopiec wczorajsze USG nie pozostawia wątpliwości, między nóżkami wyraźnie było widać to "coś" ..... i ważyło 500 gram .....
Podziel się: