My tez planowalismy coreczke ale zle wyliczylsmy te dnipewnie dlatego ze mam nieregularny okresM chodzil w obcislych majteczkach, dietka tez byla, ale wiem ze to wina tych zle wyliczonych dni:-(Dotarlo do mnie ze bedzie drugi synek i teraz juz bardzooo sie ciesze, a najwazniejsze ze Adrianek jest zdrowy;-):-)U mnie będzie dziewczynka !!! Udało się bo planowaliśmy córeczkę - przez kilka miesięcy byłam na odpowiedniej diecie sprzyjającej poczęciu dziewczynki i wyliczałam odpowiednie dni. Ale kiedy już okazało się że jestem w ciąży bałam się rozczarowania i wmówiłam sobie że będzie chłopiec, zresztą u nas w rodzinie są sami chłopcy - idąc na USG nawet nie byłam zbytnio ciekwa płci bo byłam pewna że chłopiec a gin mówi - na 100% dziewczynka M jest przeszczęśliwy, synek też bo chciał siostrę a do mnie to jeszcze nie dociera bo tak mocno wmówiłam sobie chłopca...ale już dzisiaj kupiłam pierwszą sukienusię - jakie to przyjemne...
GRATULUJEEEEEEE:-)
!ja trzecią ciaże tez musze zaplanowac, bo drugi miał byc chłopiec i sie nie udało, wiec bedziemy jeszcze kombinowac z trzecim dzieckiem... nie wierzyłam w te diety na określoną płec, ale po tym co piszesz - chyba warto?
REniferku u nas bedzie to samo, kolejna proba!!! Ale juz skonsultowana z lekarzem, roznymi testami itp Moi tesciowie tak probowali i co??? Dopiero za 4 razem wyszla cora:-)Powodzonka Reniferku