reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Ja też się pomyliłam w swoich przeczuciach-od początku czułam, że będzie chłopiec, prawie bym sobie dała rękę za to uciąć i niestety się pomyliłam:confused: Ale już się przyzwyczaiłam do myśli, ze będzie dziewczynka

ja tez, byłam swiecie przekonana ze bedzie drugi mały męski zawodnik mi po domu biegał :tak:

reklama
Ja nadal utrzymuję wersję przeczucia na dziewczynkę:sorry2::sorry2::sorry2: A może to bardziej pragnienie...:sorry2::sorry2::sorry2: Sama nie wiem. I jeszcze przed chwilą dzwoniła do mnie moja najlepsza kumpela z Polski i mówi - i jak tam wiesz już? Mam już zacząć pakować ubranka i inne rzeczy dla dziecka? - a ja na to, że jeszcze nie wiem, hehehe - bo ona ma 2 córeczki i ciuszki kupowała typowe dla dziewczynek - więc zobaczymy czy będę mogła z nich skorzystać, a raczej moje maleństwo:-p:-p:-p

Dzięki Oli - wpływu i tak na to niestety nie mamy:sorry2: Ale M z kolei nie dopuszcza do siebie myśli, że to może być dziewczynka - ma być chłopczyk i już! I weź tu bądź mądry!!!:-D:-D:-D

wiola oby plec dzidzi okazała sie taka jaka naprawde pragniesz!!!!

a-niutek
my z mężem jak mówilismy do brzuszka mały, to dziś juz mąż mowił "malutka spij dobrze, do jutra" itd wiec chyba powoli zaczyna się przestawiać :-)

reniferek
no własnie wszystko kupowałam z myslą o synku, a tu kobitka, hehe dobrze, że dziewczynka jakoś w niebieskim sie bedzie prezentować, co prawda troche rozowych rzeczy tez mam :tak::tak::tak: jakis chyba pajac, kilka bodów i spioszków.... hihihi bedzie dobrze, licze na kuzynki....

U mnie będzie dziewczynka !!! Udało się :-D bo planowaliśmy córeczkę - przez kilka miesięcy byłam na odpowiedniej diecie sprzyjającej poczęciu dziewczynki i wyliczałam odpowiednie dni. Ale kiedy już okazało się że jestem w ciąży bałam się rozczarowania i wmówiłam sobie że będzie chłopiec, zresztą u nas w rodzinie są sami chłopcy - idąc na USG nawet nie byłam zbytnio ciekwa płci bo byłam pewna że chłopiec a gin mówi - na 100% dziewczynka :tak::-D M jest przeszczęśliwy, synek też bo chciał siostrę a do mnie to jeszcze nie dociera bo tak mocno wmówiłam sobie chłopca...ale już dzisiaj kupiłam pierwszą sukienusię - jakie to przyjemne...

Dziewczyny no nie wiem skad mam te zdolnosci moze to moj znak zodiaku-Rybki:tak:Powiem Wam jeszcze ze ja czuje u siebie teraz dziewczynke coraz bardziej, a wiem juz ze bedzie synus:-D:-D:szok:

Jagooodka no ja mysle ze bedziesz miala jednak synusia;-):tak:
Gatta83 kochana nad Toba to ja musialabym sie glebiej zastanowic:tak:;-):-D
Oli to sie zastanawiaj;) czekam na przemyslenia;) ale jestem ciekawa hihihi cos Ci moze potrzebne do okreslenia plci dziecka;) ?

indygo - wobec tego ogromne gratulacje! ja trzecią ciaże tez musze zaplanowac, bo drugi miał byc chłopiec i sie nie udało, wiec bedziemy jeszcze kombinowac z trzecim dzieckiem... nie wierzyłam w te diety na określoną płec, ale po tym co piszesz - chyba warto?

gratki wielkie :)
Reniferek..no wiem wiem ale i tak dużo:tak::tak::tak: tych dziewczyn
Jak będziemy robić listę dzieciaczków to wtedy będzie bardziej wiarygodna:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry