reklama
O
onka
Gość
Alex nie będę bardziej orginalna poprostu: gratuluje!
P.S.
Ja dziś taka zamotana byłam że po południu szukałam wieści od Ciebie na wątku Wrzesień 2009
P.S.
Ja dziś taka zamotana byłam że po południu szukałam wieści od Ciebie na wątku Wrzesień 2009
Alex91
wrześniowa mama 2009
Przeczuwałam chłopca, bo nie miałam kompletnie mdłości, odrzuciło mnie od słodyczy które wcześniej kochałam, polubiłam mięsko i warzywa.;-) Zresztą takie kobiece przeczucie mi mówiło że chłopaczek. W chińskim kalendarzu lunarnym chłopak - czyli potwierdziło się. Jeśli chodzi o wróżbę z igłą na nitce to różnie mi się kręciło więc ciężko było mi określić.Alex gratulacje synalka!!!!!!!!! :-):-):-)
Zazdroszcze tym dziewczynom ktore juz znaja plec
Oby do 5 maja polowkowe;-)
Alex powiedz mi kochana, Ty przeczuwalas synka, prawda???? Rozumiem ze z obraczka nie wrozylas bo jej nie masz, ale z igla na nitce nad brzuszkiem wrozylas??I kto wyszedl???:-)Jeszcze raz gratulacjeeeeeee
jagoooodka
Fanka BB :)
Alex cieszę się, że dzidzia nie wypięła się dupką i mogłaś zobaczyć to i owo ;-) Gratuluję tego owego hihihi
Same chłopaki tylko Reniferek się wyłamała i nie wychodowała pisiorka hehehe
Ja muszę czekać do 20.04
Ja muszę czekać do 20.04
O
onka
Gość
Dziewczyny, a może autorka _Oli_ tego wątku zrobiła by liste nas, która czego się spodziewa, oczywiście po potwierdzeniu przez badanie USG
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hihi, lekarz mi dzis juz potwierdził na 100% moją małą wiktorię... :-):-):-):-) takze zgłaszam pierwszą kobietke...
O
onka
Gość
hihi, lekarz mi dzis juz potwierdził na 100% moją małą wiktorię... :-):-):-):-) takze zgłaszam pierwszą kobietke...
No to gratulacje kochana!!! Będziesz miała takim sposobem parkę w domu !!! Super!!!
A powiedz jak było z Toimi mdłościami i zachciankami???
A powiedz jak było z Toimi mdłościami i zachciankami???
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Reniferku ale superowe wieści:-)
Gratulacje
Gratulacje
Alex91
wrześniowa mama 2009
Gratuluję Reniferku!!!:-) Pierwsza kobitka No i powoli każda się dowiaduje ;-)
reklama
jagoooodka
Fanka BB :)
Reniferku gratuluję!! pierwsza dziewuszka na 100%!!
To jednak nie będzie Natalia? ;-)
To jednak nie będzie Natalia? ;-)
Podziel się: