reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

suuuper
gratulacje:-):-):-):-):-):-):-)
pisiorkowo nam się robi:-):-D:tak:
Wrażenia po USG pewnie super:tak::-), prawda??? byłaś z tatusiem?

reklama
suuuper
gratulacje:-):-):-):-):-):-):-)
pisiorkowo nam się robi:-):-D:tak:
Wrażenia po USG pewnie super:tak::-), prawda??? byłaś z tatusiem?
O tak, rzeczywiście super :tak::tak: Nie mogłam wzroku od Niego oderwać jaki już duży ;-) 160g i 11,15cm;-) No, jak na razie same faceciki nam sie ujawniają.:-) Tata nie mógł być bo był w pracy ale po nowinie zaniemówił i przez następną godzinę nie mogłam się dodzwonić bo musiał się pochwalic wszystkim.:-)
Wieczorkiem wrzuce jakąs fotkę, teraz muszę już lecieć.:zawstydzona/y:

:-)Ale superrr gratulacje, ale waz zazdroszcze ze juz wiecie, ja USG dopiero 22 kwietnia ale i tak sie nie dowiem co to bedzie :-(tutaj u nas nie mowia ze wzgeldu na te lajdaczki muzlumanki nie zebym byla jakas rasistka hehe ale wkurza mnie to bo przez takie wariatki lekarze wogole nie mowia jaka jest plec, bo jak sie okzuje ze dziewczynka to taka mluzumanka nawet w 30 tygodniu pojdzie i usunie malenstwo :wściekła/y: normalnie az mnie ciarki przechodza jak sobie pomysle. Jesli uda mi sie w lipcu zawitac do Polski moze wtedy bede wiedziec ale czuje ze dziewczynka jem strasznie duzo mandarynek takie mam cuga jak moja siostra jak byla w ciazy ze swoja ksiezniczka hehe moze to rodzinne a moze to znak na dziewczynke :-) Jednak najwazniejsze zeby bylo zdrowe dzieciatko a czy dziewczynka czy chlopczyk to samo szczescie :)))

reklama
Alex gratulacje synalka!!!!!!!!! :-):-):-)
Zazdroszcze tym dziewczynom ktore juz znaja plec:-p:tak:
Oby do 5 maja polowkowe;-)

Alex powiedz mi kochana, Ty przeczuwalas synka, prawda???? Rozumiem ze z obraczka nie wrozylas bo jej nie masz, ale z igla na nitce nad brzuszkiem wrozylas??I kto wyszedl???:tak::-)Jeszcze raz gratulacjeeeeeee:happy:

Do góry