pawlowaty112
Początkująca w BB
Witam wszystkich mamy córeczkę z moją partnerką która ma 2 latka , nie dogadujemy się z partnerką ciągle się kłócimy ,jest bardzo nerwową osobą jesteśmy z sobą 5 lat ma syna z poprzedniego związku gdy przyszli do mnie miał ok 2.5 roku od razu zrobilem mu pokój i traktowałem jak swoje , niestety nie wyszło mi to wszystko na dobre ponieważ zostałem o dziwo najgorszym .. ogolnie od 5 lat mieszkamy u mnie ja wszystko opłacam itp od początku moją partnerka nie dorzuciła mi nigdy złotówki do opłat ,ale mniejsza z tym chodzi o córeczkę praktycznie od początku gdy wrocili z szpitala po narodzinach ja zajmuję się dzieckiem , partnerka potrafiła po 2 tygodniach od wyjścia z szpitala jechać na kilka godzin gdzieś i zostawiać mi dziecko oczywiście ja nie miałem nic przeciwko ponieważ lubię zajmować się dzieckiem ,ale później zaczęło mnie to lekko denerwowac . Na weekendy wszystkie zostawałem z dziećmi poniewaz miała pracę całymi dniami w tygodniu przed moją praca i po mojej pracy oczywiście również zostawałem bo ona od razu jedzie do pracy , nie miałem nic przeciwko przez te lata ale ostatnimi czasy mam po prostu tego wszystkiego dość , partnerka ma w Du... Dzieci aczkolwiek moim zdaniem jeszcze mniej interesuje się córeczka nasza , nie podaje lekow gdy dziecko jest chore ,nie zajmuje się dziecko płacze a ona siedzi na telefonie serce mi się kraja gdy muszę iść do pracy i zostawiać córkę z nią bo jak wyjdę za drzwi i posłucham to słyszę płacz a ona tylko ją odsuwa od siebie i daj mi spokój jestem zmęczona .. a wystarczy się dzieckiem zająć pobawic się z nią bo po prostu córka lubi gdy ktoś się z nią bawi , niestety synek mojej partnerki ma ciężki charakter , nie potrafi pobawić się z siostrą normalnie tylko jej dokucza ,pokazuje jakieś miny ciągle co też jest złe bo mały dzieciak od razu wszystko łapie .. po prostu nerwowo już nie wytrzymuje ta kobieta nie jest mi do niczego potrzebna domem też się nie zajmuje nie sprząta nie gotuje , chciałbym przejąć opiekę nad córką ale wiem ,że sądy w Polsce przyznają prawie zawsze opiekę matce .. ona codziennie przeklina do dzieci ,po prostu nie powinna ich mieć i tyle może wy mi doradzicie co najlepiej zrobić ,uprzedzam próbowałem się dogadywać setki razy.. nie da rady ta osoba ma problemy z psychika i nie można z nią normalnie porozmawiac ponieważ zawsze reaguje nerwami i podnosi głos