reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
Maggusia dawaj foty:tak:

Kinga ale tylko podcinasz czy też farbujesz?

Mi tez przydałby sie fryzjer, ale mam tak geste włosy że nie mam pomysłu co z nimi zrobić, rozpuszczone odpadaja bo włażą mi wszędzie:wściekła/y:.
a wogóle to ostatnio wyłażą garściami:shocked2:, chociaz kupiłam sobie szampon przeciw wypadaniu włosów i widze lekka poprawę

chcę zrobić same pasemka, farba nie dotyka skóry głowy. Ja niedobrze wyglądam w moich naturalnych, chce się trochę rozjaśnić:tak:

a mi jakoś do fryzjera daleko, ale za to kupiłam sobie dziś kurtkę :-);poprzednią, kupioną w drodze do Kingi radośnie zgubiłam po 2 dniach noszenie :szok: - mam nadzieję,że z tą tak nie będzie ;-)

kupiliśmy też wannę - była wyprzedaż ekspozycji i chcieli połowę ceny - no to wzięliśmy :-D - to wszystko w ramach robienia czegoś przyjemnego dla siebie oczywiście (a konto przyszłych kąpieli z pianką ;-))

chcę zrobić same pasemka, farba nie dotyka skóry głowy. Ja niedobrze wyglądam w moich naturalnych, chce się trochę rozjaśnić:tak:

kinga ale farba przenika przez wlosy do organizmu. JA bym nie ryzykowala zwlaszcza teraz na samym poczatku ciazy. Po 3 miesiacu jest bezpieczniej, sama farbowalam 2 x bo nie dalam rady chodzic z odrostami.

reklama
Do góry