reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
Ivka- tak ja kiedys zastosowałam depilator na strefe bikini i dokładnie jak piszesz mało nie umarłam .. było ok..niestety po jakimś czasie jeden włos mi sie tak wrósł i zrobiła straszan krosta ..wiec bikini teraz traktuje badż plastrami ...ale naczęściej kremem :tak::tak::-D:-D:-Dracja po depilatorze efekt jest najdłuższy

Kaśka - wiesz co polecam Ci krem do depilacji bikini sprawdziałam na sobie jest delikatny i efekt jest długotrwały Laboratorium Kosmetyczne Joanna - seria Do Depilacji
no może nie jak przy depilatorze ale powinnaś być zadowolona

a ja nie moge sie przełamać - już ze 4 razy podchodziłam do bikini z depilatorkiem i odpadam w przedbiegach :(

ja wiem ze pózniej boli mniej tak jak z innym iczesciami ale tutaj tak baaaardzo boooooollllii

łydki tak, pachy tak, ale na razie nie jestem w stanie nigdzie więcej...

plastrami sama nie potrafię - jakaś sierota jestem, na kosmetyczkę nie mam, zostaje mi tylko krem...

A ostatnio odkryłam cos naprawde skutecznego firma Alessandro ma doskonały preparat do zniszczonych rąk to jest Jedwab ręce sa po nim miekkie a naskórek się regeneruje bardzo szybko i ręce wracacją do równowagi ...niestety ten specyfik jest cholercia drogi 50 zł za taki słoiczek nie duzych rozmiarów duzo....a wypatrzyłam to w perfumerii douglas HANDS! UP O ka

Azik- no to koniecznie fotki, koniecznie.....:tak::-)

Ja to starej daty jestem w kwestii golenia- wszędzie maszynką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Karolka tak ciekawie przedstawia te plastry, że może się skuszę?:happy2:

Ja depilatora nie stosowałam dwa lata, a teraz jak na niego patrzę, to mam ciarki:-D i "uruchamiam" maszynkę :-)

Do pach -pęseta. Włoski wyrywam w takim tempie, jak lubię, działam pod włos, więc boleści ZERO :-)

reklama
Do góry