reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Kasia ja mam woski i taki podgrzewacz jak u kosmetyczek
w zeszlym roku na dzialce bylo pierwsze woskoweanie i k....a tak sie pokleilam ze chodzic nie moglam i rak opuscis ...... :angry::no::szok::wściekła/y::-p:-p;-)

reklama
Woskiem to ja tylko brwi robilam ale odkad jestem w uk musze sobie sama pinseta wyrywac czego nie znosze!:baffled:

Karolkaz jak wygladaja te z Joanny chyba nigdy z czyms takim sie nie spotkalam ze mozna sobie samemu zrobic:eek:

w niedziele wyciągnęłam Piotrka na koncert - było super!! A wczoraj znowu joga + rower - fajnie jest robić coś dla siebie :)
Całe szczęście mam takie brwi, z którymi nic robić nie muszę, więc oddycham z ulgą,że nie muszę machać pensetką lub katować się woskiem :)

Osinka - zdjęcia poproszę :)

osinko, zdjęcia dawaj, zdjęcia :tak::tak::tak:

Karolka, a jak ten wosk się nakłada?? Ja sobie nie wyobrażam nakładania takiego cuda, bo bałabym się, że depilacja będzie nierówna...

osinko, zdjęcia dawaj, zdjęcia :tak::tak::tak:

Karolka, a jak ten wosk się nakłada?? Ja sobie nie wyobrażam nakładania takiego cuda, bo bałabym się, że depilacja będzie nierówna...
Kinia bardzo prosto przyklejasz papierek nasączony woskiem w miejsce które chcesz wydepilowac (a te plastry tne na mniejsze dzięki temu skutecznosc jest super) ..i potem odklejasz w przeciwną strone niż rosna włoski..takie plasterki sa bardzo dokładne ..także polecam ...ja mam strasznie geste brwi i mocno odrastaja wiec jest to w ekstremalnych warunkach sprawdzone:tak:;-);-)

ja nie znasze wyrywania brwi pesetka wrrrrrrrrrrrrrrr-bedziecie sie smiac ale gole zwykla maszynka:-p:zawstydzona/y:-zawsze rowno i szybko-jeden bol szybko odrastaja

dzis postanowilam ze sie na zakupy i spacerek wystroje,pomaluje-echhhhhhhhhh i wiecie co poczulam sie piekna :zawstydzona/y: naprawde ledwo wyszlam z domu i juz znajomy sie pyta czy ja na randke sie nie wybieram(tomek spal) hehehe:-Dz dzieckiem na randke............no i w sklepie pani sie pytala gdzie ja taka wystrojona.................tego mi trzeeba bylo-poczylam sie kobieta a nie szara myszka.....................

a co do depilacji-ja najlepiej lubie zwykla maszynka-mam depilator philipsa z koncuwka masujaca ale jest jakos malo dokladny:baffled:no ale wloski dopiero po 3 tyg a tak jak maszynka to co 2 dni-mamy przechlapane z tym goleniem!

reklama
Fakt, z tym goleniem to przechlapane. Ja używam depilatora, a jak nie mam czasu i siły to na szybko damskiej golarki philipsa (elektrycznej). Najbardziej mnie wkurzają pachy i bikini, bo strasznie szybko rosną.

A te plasterki z Joanny to na bikini się nadają? Może by na dłużej było.
A co do wosku u kosmetyczki, to ja nigdy nie daję rady zapuścić takich włosów, żeby się opłacało. Bo jak zaczynają rosnąc to zaraz golę, bo mnie wkurzają.

Ostatnio czytalam o depilacji laserowej. 4 zabiegi i spokój na życie, ale ile to kosztuje!!!!! Szok!!!!!

Do góry