reklama
pytia
Fanka BB :)
Pytia - czy na siłowni masz ułożony jakiś plan ćwiczeń????
W zasadzie nie. Na początku chodziłam z moją koleżanką, wuefistką, więc trochę mi pomagała. Zaczynam 25 min. rowerek, potem 25 min. steper, potem brzuszek, a potem ćwiczenia na przyrządach, na zmianę raz na dolne partie, a następnym razem na górne. No a po półtorej godziny wymarzony kwadrans w saunie
Jutro właśnie biegnę na siłownię, bo nie byłam cały tydzień z braku czasu.
Mokkate - idź, idź, polecam... poczujesz,że masz mięśnie których istnienia nie podejrzewałaś
Oj.... w takim razie będę musiała w końcu pójść.... :-)
kasiulla23
Mama marcowa'06
a ja dziś sobie zrobiłam u kosmetyczki pedicure i wosk tu i tam. fajnie było.
niedługo powtórkę robię.
Ja tez dzis robilam pedicure i manicure - bylo tak milo
ale co do woskowanie to bym polemizowala :dull:
ivka76
Ja do wosku przekonana nie jestem
Zdecydowanie wolę depilator Philipsa :-) i to właściwie do każdego miejsca, któremu potrzebne "odchwaszczanie"
Zdecydowanie wolę depilator Philipsa :-) i to właściwie do każdego miejsca, któremu potrzebne "odchwaszczanie"
karolkaz
Co do wosku..ja stosuje wosk tylko i wyłacznie do brwi ..ja mam strasznie szerokie ..ale je reguluje ..najpierw robiłam to pensetką ale odrastało mi więcej włosków i grubsze....i strasznie szybko ..jak się zdecydowałam na plastry z woskiem jest o niebo lepiej..polecam plastry Joanny gotowe i łatwe do zaaplikowania..włoski odrastaja wolniej i jest ich mniej i sa słabsze
A do nóg i innych partii ciała ..faktycznie depilator the best ..ja jestem posiadaczką brauna silkepil ..dostałam od mamy jak dostałam się do Liceum ..
Stosuje także krem do depilacji veet także polecam ....nieinwazyjny i bardzo skuteczny a skóra po nim gładka a włoski odrastają słabsze
Ivka- ten Twój depilator jest lepszy bo delikatniejszy...ja mam starszy typ jeszcze ...wiec jak depiluje nogi to krzycze troszku ;-);-)
A do nóg i innych partii ciała ..faktycznie depilator the best ..ja jestem posiadaczką brauna silkepil ..dostałam od mamy jak dostałam się do Liceum ..
Stosuje także krem do depilacji veet także polecam ....nieinwazyjny i bardzo skuteczny a skóra po nim gładka a włoski odrastają słabsze
Ivka- ten Twój depilator jest lepszy bo delikatniejszy...ja mam starszy typ jeszcze ...wiec jak depiluje nogi to krzycze troszku ;-);-)
ja jednak wolę wosk.
depilator posiadam, ale nim jestem w stanie tylko zrobić przód nóg.
na wosk orbię wąsik, pachy i bikini.
fakt ból jest, ale trwa krócej - jak dla mnie - niż przy depilatorze.
pozostaje jednak apsekt finanoswy i dla tego kupiłam wosk sobie i będęsię robić sama. tylko nie wiem czy dam radę robić bikini.
depilator posiadam, ale nim jestem w stanie tylko zrobić przód nóg.
na wosk orbię wąsik, pachy i bikini.
fakt ból jest, ale trwa krócej - jak dla mnie - niż przy depilatorze.
pozostaje jednak apsekt finanoswy i dla tego kupiłam wosk sobie i będęsię robić sama. tylko nie wiem czy dam radę robić bikini.
reklama
Podziel się: