reklama
karolkaz
Fanka BB :)
A czy jedwab nadaje się do włosów kręconych?
Moje potrzebują czegoś na "puszenie" , a niewiele kosmetyków zdaje egzamin....:-(
Mokkate- ja mam jeszcze trwała na głowie i ten jedwab dobrze sie sprawuje ...
ale dobry jest sunsilk ..przeciw puszeniu się wlosów..spróbuj może to pomoże
ale dobry jest sunsilk ..przeciw puszeniu się wlosów..spróbuj może to pomoże
mam i jestem średnio zadowolona....
karolkaz
Mokkate --acha...:-):-):-)wiesz co jednemu jest dobre drugiemu wcale nie musi ....;-);-)ale wiesz co tak się zastanawiam ..sa kosmetyki do włosów Rene Furterier ..do nabycia w perfumeriach np. Sephora lub douglas..są bardzo dobre sprawdzone ,az naturalnych składników ..tylko ceny sa takie nie najniższe
Albo mój fryzjer uzywa włoskich kosmetyków Alfa Parf ..uzywałam kilka odzywek i były super zwłaszcza kokosowa - nawilżająca do nabycia w sklepach dla fryzjerów
Albo mój fryzjer uzywa włoskich kosmetyków Alfa Parf ..uzywałam kilka odzywek i były super zwłaszcza kokosowa - nawilżająca do nabycia w sklepach dla fryzjerów
katiNJ
Ja teraz mam przechlapane bo bikini nie daje rady ogolic bez lusterka- brzuchol zaslania widok. Na szczescie u gina wciaz jeszcze bez badania dowcipnego ale juz od 34 tyg badaja dopowchowo wiec trzeba bedzie sie bardziej przylozyc do bikini, na razie gole maszynka na slepo:-)
Nogi gole maszynka, depilatora chyba nie dam rady uzyc, wosku sie boje bo boli. brwi kiedys robilam u kosmetyczki na wosk, teraz tylko penseta bo po wosku wyskakiwaly mi pryszczyki i mialam czerwone smugi w miejscach przyklejenia plastrow z woskiem.
Z polskich kosmetykow do wlosow najbardziej mi tu brakuje szamponu i odzywki ze zlocistymi drobinkami jakos na Timotej (nie pamietam jak to sie pisze).
Nogi gole maszynka, depilatora chyba nie dam rady uzyc, wosku sie boje bo boli. brwi kiedys robilam u kosmetyczki na wosk, teraz tylko penseta bo po wosku wyskakiwaly mi pryszczyki i mialam czerwone smugi w miejscach przyklejenia plastrow z woskiem.
Z polskich kosmetykow do wlosow najbardziej mi tu brakuje szamponu i odzywki ze zlocistymi drobinkami jakos na Timotej (nie pamietam jak to sie pisze).
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
katiNJ >>>>>ja te szampony i odżywki widziałam w polskich sklepach tylko takich większych
Dziewczyny w sprawie wlosow moge wam doradzic poniewaz mama fryzjerka a ja mialam praktyki :-)
Jesli chodzi o wygladzenie wlosow albo zeby troszke odzyly proponuje co tydzien robic kuracje najprostszy sposob:
Kupic odzywke firmowa bo sa najlepsze np:Loreal nalozyc na pare godzin i splukac pozadnie woda
Zobaczycie jak po paru razach takich wlosy beda lepsze.
Jeszcze jeden sposob-w oriflame sa odzywki na cieplo w takich malych tubeczkach podgrzewa sie je daje na wlosy i rewelacja!(przynajmniej dla mnie);-):-)
Jesli chodzi o wygladzenie wlosow albo zeby troszke odzyly proponuje co tydzien robic kuracje najprostszy sposob:
Kupic odzywke firmowa bo sa najlepsze np:Loreal nalozyc na pare godzin i splukac pozadnie woda
Zobaczycie jak po paru razach takich wlosy beda lepsze.
Jeszcze jeden sposob-w oriflame sa odzywki na cieplo w takich malych tubeczkach podgrzewa sie je daje na wlosy i rewelacja!(przynajmniej dla mnie);-):-)
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja ostatnio u fryzjera siedzialam z odzywka 40min. i rzezcywiscie potem fajniutkie wloski byly. i to po pierwszym razie, ciekawe co by bylo gdybym czesciej takie kuracje sobie robila
reklama
sylwia532
ja ostatnio po raz piewszy kupilam sobie maseczke do wlosow trzeba trzymac tylko 10 minut-jak dla mnie az 10po 5 minutach zmywam-chyba nawet bez sensu ze nakladam.................
u fryzjera siedze z przymusu nie znosze jak ktos mi cokolwiek przy wlosach robi
u fryzjera siedze z przymusu nie znosze jak ktos mi cokolwiek przy wlosach robi
Podziel się: