reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

A czy jedwab nadaje się do włosów kręconych?
Moje potrzebują czegoś na "puszenie" :crazy:, a niewiele kosmetyków zdaje egzamin....:-(

reklama
A czy jedwab nadaje się do włosów kręconych?
Moje potrzebują czegoś na "puszenie" :crazy:, a niewiele kosmetyków zdaje egzamin....:-(

Mokkate- ja mam jeszcze trwała na głowie i ten jedwab dobrze sie sprawuje ...

ale dobry jest sunsilk ..przeciw puszeniu się wlosów..spróbuj może to pomoże :tak::tak:

Mokkate --acha...:-):-):-)wiesz co jednemu jest dobre drugiemu wcale nie musi ....:tak::rofl2::rofl2:;-);-)ale wiesz co tak się zastanawiam ..sa kosmetyki do włosów Rene Furterier ..do nabycia w perfumeriach np. Sephora lub douglas..są bardzo dobre sprawdzone ,az naturalnych składników ..tylko ceny sa takie nie najniższe

Albo mój fryzjer uzywa włoskich kosmetyków Alfa Parf ..uzywałam kilka odzywek i były super zwłaszcza kokosowa - nawilżająca do nabycia w sklepach dla fryzjerów

Ja teraz mam przechlapane bo bikini nie daje rady ogolic bez lusterka- brzuchol zaslania widok. Na szczescie u gina wciaz jeszcze bez badania dowcipnego ale juz od 34 tyg badaja dopowchowo wiec trzeba bedzie sie bardziej przylozyc do bikini, na razie gole maszynka na slepo:-)

Nogi gole maszynka, depilatora chyba nie dam rady uzyc, wosku sie boje bo boli. brwi kiedys robilam u kosmetyczki na wosk, teraz tylko penseta bo po wosku wyskakiwaly mi pryszczyki i mialam czerwone smugi w miejscach przyklejenia plastrow z woskiem.

Z polskich kosmetykow do wlosow najbardziej mi tu brakuje szamponu i odzywki ze zlocistymi drobinkami jakos na Timotej (nie pamietam jak to sie pisze).

Mokkate kupiłam dzisiaj odzywke wygładzającą Yves Rocher zobaczymy czy włosy się bedą puszyć ..na tych moich pseudolokach..jak bedzie dobry to dam Ci znać.. :tak::tak::tak::-D:-D

Dziewczyny w sprawie wlosow moge wam doradzic poniewaz mama fryzjerka a ja mialam praktyki :-)

Jesli chodzi o wygladzenie wlosow albo zeby troszke odzyly proponuje co tydzien robic kuracje najprostszy sposob:
Kupic odzywke firmowa bo sa najlepsze np:Loreal nalozyc na pare godzin i splukac pozadnie woda :happy:
Zobaczycie jak po paru razach takich wlosy beda lepsze.

Jeszcze jeden sposob-w oriflame sa odzywki na cieplo w takich malych tubeczkach podgrzewa sie je daje na wlosy i rewelacja!(przynajmniej dla mnie);-):-)

ja ostatnio u fryzjera siedzialam z odzywka 40min. i rzezcywiscie potem fajniutkie wloski byly. i to po pierwszym razie, ciekawe co by bylo gdybym czesciej takie kuracje sobie robila :confused::-p

reklama
ja ostatnio po raz piewszy kupilam sobie maseczke do wlosow:zawstydzona/y: trzeba trzymac tylko 10 minut-jak dla mnie az 10:cool2:po 5 minutach zmywam-chyba nawet bez sensu ze nakladam.................

u fryzjera siedze z przymusu nie znosze jak ktos mi cokolwiek przy wlosach robi

Do góry