reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

BIKINI I DEPILATOR- TO NIE ZESTAW DLA MNIE. WOLĘ JAK KTOŚ MI WYRWIE NA WOSK. JAKOŚ MNIEJSZY BÓL WTEDY ODCZUWAM.

pachy traktuję albo pianką i maszynka albo na wosk.
nogi idą pod maszynkę.

a kremów ani maszynki nie mogę na bikini bo mnie krosty obsypują przeokropne. i fuuuuuj to wygląda.

reklama
A ja właśnie z odczuwaniem bólu mam dokładnie odwrotnie niż Ty Kaśka. Jak sobie sama robię to mnie boli mniej :-)

Depilatora używam wszędzie poza pachami, tam tylko maszynka nic innego nie przechodzi. Jakaś tam chyba wyjątkowo wrażliwa jestem :sick:

Maggusiu- to sa plasterki Jonanny Laboratorium Kosmetyczne Joanna - seria Do Depilacji
wogóle ta firma slawi się preparatami do włosów ..które są ekstra:tak:

Krolkaz dzieki wielkie :-) potrzebowalam tego.Ja zawsze u kosmetyczki robilam woskiem brwi a penseta nie lubie bo mnie boli za wrazliwa jestem zmuszona lecz moze ktos z polski by mi podeslal paczuszki tych plastrow :happy2:musze rozejzec sie tez tutaj choc watpie ze znajde.

Zbaczając z tematu depilacyjnego, brrr

Ja po obcięciu włosów, zakupiłam jedwab i bardzo sobie chwalę ten specyfik. Włosy są mięciutkie, lśniące, extra, polecam. Chociaż buteleczka maleńka (15ml, kosztuje 7zł), bierze się dosłownie kroplę na rękę i wciera we włosy. I ten zapachhhhh

Ja po obcięciu włosów, zakupiłam jedwab i bardzo sobie chwalę ten specyfik. Włosy są mięciutkie, lśniące, extra, polecam. Chociaż buteleczka maleńka (15ml, kosztuje 7zł), bierze się dosłownie kroplę na rękę i wciera we włosy. I ten zapachhhhh

Kinia- u mojego fryzjera ten sam jedwab kosztuje już 10 zł ale jest bajeczny włosy sa piekne po nim :tak::tak::tak:

Maggusia - cała przyjemność po mojej stronie..:-D:-D:-D:-D:-Djesli cos wypróbuje na sobie i jest dobre chętnie polecam innym ..kręci mnie wynajdywanie nowineki testowanie ich

reklama

potwierdzam :-) kupiłam dla moich włosów :rofl2:

Do góry