reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Kaśka ..ok .zapraszamy do manufaktury ..tu jest dużo fajnych miejsc (Ecru w sumie jest najdroższą knajpą) ..ale ja z czystym sumieniem polecam Greenway ..jedzonko jest tam boskie ..to jest bar wegetariański ..ale jaki jedzonko pychotka i nie drogo to jest knajpa na przciwko tzw. 77 na pietrunie rzecz jasna...i jest tam tez fajoskie miejsce Karczma u Chochoła tez pysznie ..tylko ciutke drożej ..ale jadełko swoiskie..
Zaraz jeszcze pomysle gdzie jest fajnie tylko Antka nakarmie
Zaraz jeszcze pomysle gdzie jest fajnie tylko Antka nakarmie
karolkaz
Kaśka ..- spoko to jeszcze tylko dwa naprwade super miejsca ..Toscania w bramie gdzie jest pub Łódź Kaliska (zrestą to Ci sami właściciele sa podobno!?) i Pizzeria Presto obie propozycje dla Miłośników włoskiego jedzonka ..musiałam to napisać ...bo ja uwielbiam włoskie żarcie ..a ceny sa tam przystepne polecam
A o Ecru pisałam tylko ze drogo i można je ominąć sobie a poza tym mnie to menu tam przeraża
W Łodzi jest czasami kłopot bo jest dużo miejsc i fajnych i czasami jest się cięzko zdecydować..
A o Ecru pisałam tylko ze drogo i można je ominąć sobie a poza tym mnie to menu tam przeraża
W Łodzi jest czasami kłopot bo jest dużo miejsc i fajnych i czasami jest się cięzko zdecydować..
kasiulla23
Mama marcowa'06
Karolina to gdzie sie wybieracie ostatecznie???
ivka76
Jak pisałam wcześniej byłam wczoraj na babskim wieczorze w aqua parku.
Było super! ponad 3 godzinki we wszelkiego rodzaju bąbelkach, masażach, wirach itd.
No i co najważniejsze - 10 basenów olimpijskich trzasnęłam - a martwiłam się czy jeszcze pływać potrafię, bo 2 lata moja noga w basenie nie stanęła.
Było super! ponad 3 godzinki we wszelkiego rodzaju bąbelkach, masażach, wirach itd.
No i co najważniejsze - 10 basenów olimpijskich trzasnęłam - a martwiłam się czy jeszcze pływać potrafię, bo 2 lata moja noga w basenie nie stanęła.
reklama
Podziel się: