reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
Kaśka ..ok .zapraszamy do manufaktury ..tu jest dużo fajnych miejsc (Ecru w sumie jest najdroższą knajpą) ..ale ja z czystym sumieniem polecam Greenway ..jedzonko jest tam boskie ..to jest bar wegetariański ..ale jaki jedzonko pychotka i nie drogo to jest knajpa na przciwko tzw. 77 na pietrunie rzecz jasna...i jest tam tez fajoskie miejsce Karczma u Chochoła tez pysznie ..tylko ciutke drożej ..ale jadełko swoiskie..

Zaraz jeszcze pomysle gdzie jest fajnie tylko Antka nakarmie

Karolka - kurde nie szalej, mnie tam jedzonko obojętne byle dobre i w miarę normalnej cenie. no i jeszcze żeby piwko pszeniczne lali to już będzie luksius

Kaśka ..- spoko to jeszcze tylko dwa naprwade super miejsca ..Toscania w bramie gdzie jest pub Łódź Kaliska (zrestą to Ci sami właściciele sa podobno!?) i Pizzeria Presto obie propozycje dla Miłośników włoskiego jedzonka ..musiałam to napisać ...bo ja uwielbiam włoskie żarcie ..a ceny sa tam przystepne polecam

A o Ecru pisałam tylko ze drogo i można je ominąć sobie a poza tym mnie to menu tam przeraża

W Łodzi jest czasami kłopot bo jest dużo miejsc i fajnych i czasami jest się cięzko zdecydować..

A wiecie co odkryłam ostatnio piwo z sokiem Imbirowym ..serwują ostatnio w pubach ja nie jestm zwolenniczka piwa z sokiem ..ale ten wynalazek jest cool;-):tak::tak::-D:-D:-D

Karolkaz - gratulacje z okazji okrągłej rocznicy :)

A co do piwa z sokiem imbirowym - brzmi może dziwacznie, ale faktycznie smakuje super :)

Jak pisałam wcześniej byłam wczoraj na babskim wieczorze w aqua parku.

Było super! ponad 3 godzinki we wszelkiego rodzaju bąbelkach, masażach, wirach itd.

No i co najważniejsze - 10 basenów olimpijskich trzasnęłam - a martwiłam się czy jeszcze pływać potrafię, bo 2 lata moja noga w basenie nie stanęła.

reklama
Do góry