reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

ja sobie cwicze w domku, bo tez nie mam z kim Oli zostawic, a do tego kasy brak. Cwicze 6-tke na brzuszek, pompki na ramiona i brzuszek, chodze na spacery, i zaczelam skakac na skakance. ale cwicze od niedawna.
Moja rodzina uwaza, ze jestem za chuda.mam 4 kg mniej niz przed ciaza( 58kg, 178cm). U mnie karmienie faktycznie odchudza.

reklama
A ja dziś nabyłam strój kąpielowy - dokładnie taki jaki chciałam i za ile chciałam :-).

Jutro umówiłam się z przyjaciółką na wieczór w aquaparku, a małż będzie spełniał się z Małym.

Ivka- fajnie ...masz ...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:a my jutro idziemy z Mężykiem spędzić miło wieczór wczoraj mieśłimy 5 rocznice ślubu..wiec sobota będzie nasza
:rofl2:

:-)
Ivka- fajnie ...masz ...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:a my jutro idziemy z Mężykiem spędzić miło wieczór wczoraj mieśłimy 5 rocznice ślubu..wiec sobota będzie nasza
:rofl2:

karolka wszystkiego naj...najlepszego z okazji rocznicy :-)....no i udanego wieczoru życzę..............my mieliśmy rocznicę dwa tygodnie temu ......i było całkiem przyjemnie:-);-):tak:
ivka...super żże zakupy się udały .............ja też się wybieram z Patryniem pochlaptać;-) nad ocean tylko że samej to trochę mi sie nie chce :no::no:........bo gdy ja jestem w domciu to moj P w pracy .......z kolei gdy on ma wolne to ja w pracy ....a tak bardzo chciałabym w trójkę pojechać:tak::tak::tak:

dziś w ramach zrobienia czegoś dla siebie byłam na jodze - właśnie wróciłam i czuję ,że jutro nie wstanę :-D:-D:-D 1,5 h ćwiczeń - ale fajnie było :-):-)

Karola super
a gdzie idziecie??
bo my do paparazzi :-):tak:
Kasia ..albo Biblioteka ...albo Łódź Kaliska (choć tam piwo jest niebotycznie droogie) albo no to fajny pomysł z tym Paparazzi pomysle ..tam jest zjawiskowo i mają mega pyszne frytki ..i sałatki a i kawa jest pychotka...

jejku u nas jest tyle tych pubów..czasami nie wiem gdzie iśc

reklama
Do góry