reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

no to ja tez sobie dzisiaj coś postanowiłam ........ wagę sprzed ciąży juz dawno w sumie mam :tak:......ale waga w ktorej sie dobrze czuje jest troche niższa - wiec dlatego w dniu trzeciej rocznicy mojego ślubu postanowiłam sobie ze do połowy lipca musze sie doprowadzić do stanu w jakim byłam dokładnie trzy latka temu:-);-):tak:

reklama
Tereska gratulacje z okazji rocznicy slubu.

Ja mimo sloniowego wygladu poczulam sie duzo lepiej jak poszlam do fryzjera i dodatkwow kupilam sobie calkiem ladna ciazowa bluzke. A i pomalowalam paznokcie pierwszy raz od niepamietam kiedy. Male rzeczy a ciesza.

dziękuję Kasiu za życzenia:):-):-):tak:
cieszę się że humorek Ci się poprawił :tak::-).....no i nie pisz głupstw o jakimś słoniowym wyglądzie ...bo zawsze gdy Cię widzę (na zdjęciach)to ślicznie wyglądasz:tak::tak::-)......a paznokcie też sobie dopiero od niewiadomo jak dawna piewszy raz pomalowałam ....zmobilizowało mnie to że musiałam klapki na nogi do pracy założyć;-);-):-D

a ja po ostatnim siatkowym "przeboju" :-p postanowiłam pochodzić na aerobik. Może uda mi się pójść w sobotę. Potrzebuję wysiłku:-):-):-)

Azik, ponoc fajnie jest na Końskim Kieracie i godzina ćwiczeń kosztuje 7,50 ;-)

Ja jakoś nie mogę się wybrać na aerobik, ale od kilku dni ćwiczę w domu!!!!! Kinga czasami służy mi nawet jako obciążenie rąk :-D. Bo jak zauważy, że ćwiczę, to najpierw sama wygina się i macha rękami, a potem wyciąga do mnie rączki, żeby ją wziąć na ręce. No i tak sobie razem ćwiczymy:-D
Acha, i teraz jeszcze będziemy na rowerach całą rodzinką jeździć:-)

Co do wagi to mam jeszcze 4 kg do zrzucenia ale chcialabym z 6 kg.Myslalam o bieganiu wieczorem nie ma mi kto z malym zostac nawet silownia odpada a tak tesknie za silownia za jakims wysilkiem!wtedy cialo jest takie jedrne.
Zazdroszcze tym co chodza na aerobik czy silownie.

Kinga, byłas na aerobiku - bo mi potrezbny jest doping :)

i czas...

jak nie ja pracuję do wieczora, to Igor całe weekendy :(

O matko :-(.... jak sobie Was tak poczytam, to może się zmobilizuje na jakieś ćwiczenia...:confused:
Nie wiem kto wymyślił, że jak się karmi, to się nie tyje... u mnie to nie zadziałało, niestety....:dry::no::dry::no::dry::no:

reklama
Mokkate u mnie to też nie działało - w pierwszych trzech miesiącach owszem schudłam, ale potem jak zaczęłam jeść to już na maxa - przytyłam chyba z 5 kilo:angry::angry::angry:

Do góry