reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

no to ja tez sobie dzisiaj coś postanowiłam ........ wagę sprzed ciąży juz dawno w sumie mam :tak:......ale waga w ktorej sie dobrze czuje jest troche niższa - wiec dlatego w dniu trzeciej rocznicy mojego ślubu postanowiłam sobie ze do połowy lipca musze sie doprowadzić do stanu w jakim byłam dokładnie trzy latka temu:-);-):tak:

reklama
Tereska gratulacje z okazji rocznicy slubu.

Ja mimo sloniowego wygladu poczulam sie duzo lepiej jak poszlam do fryzjera i dodatkwow kupilam sobie calkiem ladna ciazowa bluzke. A i pomalowalam paznokcie pierwszy raz od niepamietam kiedy. Male rzeczy a ciesza.

dziękuję Kasiu za życzenia:):-):-):tak:
cieszę się że humorek Ci się poprawił :tak::-).....no i nie pisz głupstw o jakimś słoniowym wyglądzie ...bo zawsze gdy Cię widzę (na zdjęciach)to ślicznie wyglądasz:tak::tak::-)......a paznokcie też sobie dopiero od niewiadomo jak dawna piewszy raz pomalowałam ....zmobilizowało mnie to że musiałam klapki na nogi do pracy założyć;-);-):-D

a ja po ostatnim siatkowym "przeboju" :-p postanowiłam pochodzić na aerobik. Może uda mi się pójść w sobotę. Potrzebuję wysiłku:-):-):-)

Azik, ponoc fajnie jest na Końskim Kieracie i godzina ćwiczeń kosztuje 7,50 ;-)

Ja jakoś nie mogę się wybrać na aerobik, ale od kilku dni ćwiczę w domu!!!!! Kinga czasami służy mi nawet jako obciążenie rąk :-D. Bo jak zauważy, że ćwiczę, to najpierw sama wygina się i macha rękami, a potem wyciąga do mnie rączki, żeby ją wziąć na ręce. No i tak sobie razem ćwiczymy:-D
Acha, i teraz jeszcze będziemy na rowerach całą rodzinką jeździć:-)

Co do wagi to mam jeszcze 4 kg do zrzucenia ale chcialabym z 6 kg.Myslalam o bieganiu wieczorem nie ma mi kto z malym zostac nawet silownia odpada a tak tesknie za silownia za jakims wysilkiem!wtedy cialo jest takie jedrne.
Zazdroszcze tym co chodza na aerobik czy silownie.

Kinga, byłas na aerobiku - bo mi potrezbny jest doping :)

i czas...

jak nie ja pracuję do wieczora, to Igor całe weekendy :(

O matko :-(.... jak sobie Was tak poczytam, to może się zmobilizuje na jakieś ćwiczenia...:confused:
Nie wiem kto wymyślił, że jak się karmi, to się nie tyje... u mnie to nie zadziałało, niestety....:dry::no::dry::no::dry::no:

reklama
Mokkate u mnie to też nie działało - w pierwszych trzech miesiącach owszem schudłam, ale potem jak zaczęłam jeść to już na maxa - przytyłam chyba z 5 kilo:angry::angry::angry:

Do góry