reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

a ja nic nie zrobilam. chciałam do kosmetyczki, ale okazało się, że na urlopie jest. no i nici.....

zrobiłam porządki w szafie i wygrzebałam wszystkie letnie ciuchy Piotrka.

reklama
A ja chce się umówić do pedikiużytki ...bo moje stopy wołają o pomoc...musze jutro zadzwonić...chciałam klapki założyć ...ale sama na tym etapie nie dam rady ze stopami
a ja ostanio zachorowałam na świece zapachowe podczas kąpieli ...wyciszją odprężają i jest cool....a i mydła ręcznie robione..u nas jest Mydło i powidło i Zriepju fabrika (chyba tak się pisze) ...taka mała kosteczka poprawia nastrój ..mydełko kokosowe ...kawowe i inne ale się rozmarzyłam :tak::tak::-D:-D

wiem, co zrobię kupię sobie jakiś ciuch.
bo ja wpadam do sklepu lub idę na łowy, to zawsze najlepiej na tym wychodzi Tito.

coś mi sięzdaje, że muszę iśc w ślady Pytii. może zejdzie mi trochę kg na siłowni. ograniczyłam już jedzenie. nie jem pieczywa, ziemniaków to minimum. ale wiem, że tego lata również nie wejdę w ciuchy sprzed ciązy. może za rok mi się uda???????????????????

Ja juz od stycznia biegam na cwiczonka dwa razy w tygodniu! Raz step-aerobik, a raz spinning i w koncu naprawde widac efekty! :tak: No jeszcze nie to co przed ciaza ale zawsze na dobrej drodze! :-D:-D

ja moje drogie mam co roku takie postanowienia ale konczy sie tylko na nich :-) jakos brak mi motywacji zeby zacząć nie wspomne zeby trwać w tym wszystkim wieckatowac sie nie bede :-)

reklama
Potwierdzam, regularne ćwiczonka (najlepiej poza domem, bo łatwiej się zmobilizować, przynajmniej ja tak mam) naprawdę dają efekty :)
Po prawie 4 miesiącach ćwiczeń, bez specjalnej diety (no, może czasem nie zjem kolacji, ale raczej sporadycznie) ważę o 1 kg mniej niż przed ciążą. No i brzuszek już prawie całkiem płaski :)
I jest mi z tym strasznie dobrze :)

Do góry