reklama
A
azik
Gość
a ja nic nie zrobilam. chciałam do kosmetyczki, ale okazało się, że na urlopie jest. no i nici.....
zrobiłam porządki w szafie i wygrzebałam wszystkie letnie ciuchy Piotrka.
miało być dla siebie
zostało Ci jeszcze 80 minut na dobry uczynek dla Kasi
karolkaz
Fanka BB :)
A ja chce się umówić do pedikiużytki ...bo moje stopy wołają o pomoc...musze jutro zadzwonić...chciałam klapki założyć ...ale sama na tym etapie nie dam rady ze stopami
a ja ostanio zachorowałam na świece zapachowe podczas kąpieli ...wyciszją odprężają i jest cool....a i mydła ręcznie robione..u nas jest Mydło i powidło i Zriepju fabrika (chyba tak się pisze) ...taka mała kosteczka poprawia nastrój ..mydełko kokosowe ...kawowe i inne ale się rozmarzyłam
a ja ostanio zachorowałam na świece zapachowe podczas kąpieli ...wyciszją odprężają i jest cool....a i mydła ręcznie robione..u nas jest Mydło i powidło i Zriepju fabrika (chyba tak się pisze) ...taka mała kosteczka poprawia nastrój ..mydełko kokosowe ...kawowe i inne ale się rozmarzyłam
coś mi sięzdaje, że muszę iśc w ślady Pytii. może zejdzie mi trochę kg na siłowni. ograniczyłam już jedzenie. nie jem pieczywa, ziemniaków to minimum. ale wiem, że tego lata również nie wejdę w ciuchy sprzed ciązy. może za rok mi się uda???????????????????
Emcia
Marcowa Mama '06
Ja juz od stycznia biegam na cwiczonka dwa razy w tygodniu! Raz step-aerobik, a raz spinning i w koncu naprawde widac efekty! No jeszcze nie to co przed ciaza ale zawsze na dobrej drodze!
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
ja moje drogie mam co roku takie postanowienia ale konczy sie tylko na nich :-) jakos brak mi motywacji zeby zacząć nie wspomne zeby trwać w tym wszystkim wieckatowac sie nie bede :-)
reklama
pytia
Fanka BB :)
Potwierdzam, regularne ćwiczonka (najlepiej poza domem, bo łatwiej się zmobilizować, przynajmniej ja tak mam) naprawdę dają efekty
Po prawie 4 miesiącach ćwiczeń, bez specjalnej diety (no, może czasem nie zjem kolacji, ale raczej sporadycznie) ważę o 1 kg mniej niż przed ciążą. No i brzuszek już prawie całkiem płaski
I jest mi z tym strasznie dobrze
Po prawie 4 miesiącach ćwiczeń, bez specjalnej diety (no, może czasem nie zjem kolacji, ale raczej sporadycznie) ważę o 1 kg mniej niż przed ciążą. No i brzuszek już prawie całkiem płaski
I jest mi z tym strasznie dobrze
Podziel się: